72 oppskrifter

Flamberte kamskjell med konjakk
Flamberte kamskjell med konjakk

*Heat up your TEFAL frying pan until the Thermo-Signal becomes red. This means your frying pan is at the right temperature to start cooking. Melt the butter with the shallots, then add the scallops. *Sauté the scallops but leave them transparent in ...

Rimelig Lett 10 min 10 min
Kylling braisert i vin
Kylling braisert i vin

*Using cotton kitchen twine, tie thyme, parsley, and bay leaf into a bundle; set aside. *Heat up your TEFAL stewpot until the Thermo-Signal becomes red. This means your stewpot is at the right temperature to start cooking. *Add bacon and cook until ...

Billig Lett 55 min 20 min
One-pot-pasta med kylling og soltorket tomat
One-pot-pasta med kylling og soltorket tomat

*Heat oven to 200c | 400F. *Heat your TEFAL all-in-one pan until the Thermo-Signal becomes red. It means your pan is ready for cooking. Heat the oil. Add the chicken and fry for 3-4 mins on medium-high heat. Turn and fry again until golden all over. ...

Billig Lett 10 min 45 min
**FRITTATA WITH RADISH LEAVES
**FRITTATA WITH RADISH LEAVES

***Wash, dry and coarsely chop radish leaves. In your non-stick TEFAL Multipan, cook the leaves slowly in a little oil until they change color : they must turn dark green ! ***In a bowl, beat the eggs then add the radish leaves and the parmesan. Add ...

Billig Svært lett 10 min 15 min
**INFUSION WITH GINGER PEELINGS AND LEMONGRASS
**INFUSION WITH GINGER PEELINGS AND LEMONGRASS

***Finely chop the lemongrass stems. ***Mix the ginger and the lemongrass with the honey and the water in your non-stick TEFAL saucepan. Boil for 5mn. ***Filter the preparation and serve. ...

Billig Svært lett 5 min 5 min
**VEGETABLE PEALINGS BROTH
**VEGETABLE PEALINGS BROTH

***Pre-heat your non-stick TEFAL stewpot : when the Thermo-Signal turns full dark red, it is the ideal temperature to start cooking. Brown the crushed garlic cloves in a little oil. ***Add the vegetable peelings, and cover generously with cold water ...

Billig Svært lett 10 min 1t00
Wagyu-biff med Béarnaise-saus og pannekake av potetstrimler
Wagyu-biff med Béarnaise-saus og pannekake av potetstrimler

Pannekake av potetstrimler. Vask, skrell og skjær opp potetene i strimler. Trykk potetene varsomt med hendene for å få ut noe av væsken. Krydre med salt og pepper og om nødvendig med muskat. Varm olje i en stekepanne. Lag en vakker potetpannekake og ...

Hovedrett Dyrt Hard 30 min 20 min
Fetapasta
Fetapasta

Kok farfalle-pasta i saltet vann til den er al dente. Hell av vannet og ha i en spiseskje olivenolje. Rør om og sett til side. Varm opp ovnen til 220 °C. Del cherrytomater i to. Finhakk basilikum. Bland cherrytomater i en bolle med basilikum, revet s ...

Hovedrett Billig Svært lett 10 min 30 min
Chili sin carne
Chili sin carne

Del tomatene i båter. Finhakk paprika og rødløk. Varm oljen i gryten, og stek løken i 5 minutter på middels varme. Ha i krydderne og rør om. Ha i tomater og paprika, og kok med lokket på i 10 minutter. Ha i kidneybønnene og kok i 5 minutter uten lok ...

Hovedrett Billig Lett 20 min 22 min
Grytebrød med frø
Grytebrød med frø

Smuldre gjæren i en liten bolle, ha i 1 spiseskje lunkent vann og rør til en jevn blanding. Ha mel, frø og varmt vann i bollen. Elt til en jevn deig. Ha i bakepulveret og bland det inn. Ha i salt og elt til deigen er jevn og myk og slipper kanten av ...

Hovedrett Rimelig Lett 10 min 45 min
Grateng med and
Grateng med and

Skrell selleri og poteter og kutt dem i små terninger. Skrell hvitløksfeddet. Legg grønnsaker og hvitløk i gryten, og ha i melken. Kok opp, senk varmen og la det trekke i 25 minutter. Ta ut grønnsakene og gjør klar litt melk til å ha ved siden av. ...

Hovedrett Rimelig Lett 20 min 38 min
Kanelboller
Kanelboller

Gjør klar deigen: Ha mel, sukker og kanel i en foodprosessor, med salt på den ene siden og bakepulver på den andre. Pass på at saltet og bakepulveret ikke berører hverandre. Begynn å elte. Ha i melken og deretter 75 g egg (spar 5 g til pensling). Elt ...

Dessert Rimelig Middels 30 min 25 min