*Heat up your TEFAL frying pan until the Thermo-Signal becomes red. This means your frying pan is at the right temperature to start cooking.
Melt the butter with the shallots, then add the scallops. *Sauté the scallops but leave them transparent in ...
*Using cotton kitchen twine, tie thyme, parsley, and bay leaf into a bundle; set aside. *Heat up your TEFAL stewpot until the Thermo-Signal becomes red. This means your stewpot is at the right temperature to start cooking. *Add bacon and cook until ...
*Heat oven to 200c | 400F. *Heat your TEFAL all-in-one pan until the Thermo-Signal becomes red. It means your pan is ready for cooking. Heat the oil. Add the chicken and fry for 3-4 mins on medium-high heat. Turn and fry again until golden all over. ...
***Wash, dry and coarsely chop radish leaves.
In your non-stick TEFAL Multipan, cook the leaves slowly in a little oil until they change color : they must turn dark green ! ***In a bowl, beat the eggs then add the radish leaves and the parmesan.
Add ...
***Finely chop the lemongrass stems. ***Mix the ginger and the lemongrass with the honey and the water in your non-stick TEFAL saucepan.
Boil for 5mn. ***Filter the preparation and serve. ...
***Pre-heat your non-stick TEFAL stewpot : when the Thermo-Signal turns full dark red, it is the ideal temperature to start cooking.
Brown the crushed garlic cloves in a little oil. ***Add the vegetable peelings, and cover generously with cold water ...
Pannekake av potetstrimler. Vask, skrell og skjær opp potetene i strimler. Trykk potetene varsomt med hendene for å få ut noe av væsken. Krydre med salt og pepper og om nødvendig med muskat. Varm olje i en stekepanne. Lag en vakker potetpannekake og ...
Kok farfalle-pasta i saltet vann til den er al dente. Hell av vannet og ha i en spiseskje olivenolje. Rør om og sett til side. Varm opp ovnen til 220 °C. Del cherrytomater i to. Finhakk basilikum. Bland cherrytomater i en bolle med basilikum, revet s ...
Del tomatene i båter. Finhakk paprika og rødløk. Varm oljen i gryten, og stek løken i 5 minutter på middels varme. Ha i krydderne og rør om. Ha i tomater og paprika, og kok med lokket på i 10 minutter. Ha i kidneybønnene og kok i 5 minutter uten lok ...
Smuldre gjæren i en liten bolle, ha i 1 spiseskje lunkent vann og rør til en jevn blanding. Ha mel, frø og varmt vann i bollen. Elt til en jevn deig. Ha i bakepulveret og bland det inn. Ha i salt og elt til deigen er jevn og myk og slipper kanten av ...
Skrell selleri og poteter og kutt dem i små terninger. Skrell hvitløksfeddet. Legg grønnsaker og hvitløk i gryten, og ha i melken. Kok opp, senk varmen og la det trekke i 25 minutter. Ta ut grønnsakene og gjør klar litt melk til å ha ved siden av. ...
Gjør klar deigen: Ha mel, sukker og kanel i en foodprosessor, med salt på den ene siden og bakepulver på den andre. Pass på at saltet og bakepulveret ikke berører hverandre. Begynn å elte. Ha i melken og deretter 75 g egg (spar 5 g til pensling). Elt ...