Innovation_Bandeau_934x198_NO.png

Vi har innovasjon i genene

Vi er overbeviste om at innovasjon er nøkkelen til suksess

Alle vi i Tefal bruker vår kunnskap om teknologi, ergonomi, daglig bruk av produkter og forbruksvaner til å evaluere dine behov, og til å tenke ut nye løsninger, produkter og tjenester som vil forbedre din hverdag.

Vi vet at det er ved å lytte til deg at vi kan tilby innovasjoner som vil endre dine vaner på en positiv måte.

Hva betyr innovasjon for Tefal?

Vårt forsknings- og utviklingsteam holder kontinuerlig øye med den siste teknologiske utviklingen og de nyeste trendene i markedet. De utforsker også nye områder som ligger utenfor de tradisjonelle husholdningsapparatene.

Vi rådfører oss også med universiteter og deres forskning på områder som f.eks. koke-/stekeprosesser, og samarbeider tett med mesterkokker som Jamie Oliver. Målet er å levere utstyr og apparater av topp kvalitet, som alle kan mestre.

Utforsk vår innovasjonsportal, og oppdag eksempler på våre hovedinnovasjoner her!

Freemove

Trådløse stryking for total bevegelsesfrihet!

Det kvikke strykejernet Freemove er helt trådløst. Det lades opp gjennom en tynn sokkel, som du fester til strykebrettet og kobler til stikkontakten.

I løpet av alle de små pausene du tar i strykingen setter du Freemove på plass i sokkelen istedenfor på hælen, som med tradisjonelle strykejern. Dermed lades Freemove opp ens du stryker!

Sokkelen er ergonomisk tilpasset til de naturlige, horisontale strykebevegelsene, og har en støtabsorberende kuppel som leder strykejernet lett på plass.

SE VIDEOEN

Thermo-Spot®

Oppdag hemmeligheten bak perfekt matlaging med Thermo-Spot®!

Visste du at riktig forvarming av stekepannen er nøkkelen til perfekt matlaging? På samme måte som en ovn må varmes opp før du baker, bør du også forvarme en stekepanne for å få optimalt resultat.

Thermo-spot® er en varmeindikator, som hjelper deg med å steke familiens yndlingsmåltider helt perfekt.

Hvordan fungerer det? Det runde merket i bunnen av stekepannen er temperatursensitivt, og skifter farge fra lys til mørk rød når den ideelle steketemperaturen er nådd. Da kan du være trygg på at du steketemperaturen er både riktig og jevn, og at resultatet blir bra.

Thermo-Spot® finnes på de fleste Tefal stekepanner og sautépanner, samt utvalgte elektriske apparater (f.eks. Plancha eller grill).

Få størst mulig utbytte av matlagingen fra begynnelse til slutt!

SE VIDEOEN

Smart Technology

Tefal har innført Smart Technology™ så det skal bli lettere å oppnå perfekte strykeresultater. Med denne teknologien reguleres temperatur og damputslipp elektronisk, og med et enkelt klikk oppnår du den ideelle kombinasjonen av damp og temperatur. Resultatet er trygg og enkel stryking, uten kontinuerlig justering, og uten at det går utover effektiviteten.

Den perfekte miks med ett klikk


Den smarte innstillingen er utrolig enkel å bruke, og sørger for en optimal kombinasjon av temperatur og damp med ett enkelt tastetrykk.

Intuitive og innovative produkter


Tefal tilbyr en rekke dampgeneratorer, som oppfyller de fleste behov. De er utstyrt med smarte funksjoner og enkel, automatisk kontroll. Med Tefal blir stryking tilgjengelig for alle, enten de er eksperter eller nybegynnere!

Godt å vite

3 trinn for perfekt stryking:
 

  • Fukt og myk opp tekstilene før stryking for et jevnere resultat
  • Fibrene tørkes og glattes av strykejernets såle
  • Unngå å brette sammen klærne like etter strykingen så de ikke får bretter

Er du klar for en ny strykeæra?

Få utbytte av innført Smart Technology™ med våre dampgeneratorer.

SE VIDEOEN