WHVA ER TEFALS 10-ÅRIGE REPARASJONSLØFTE??

Tefal ønsker å kunne reparere produkter i inntil 10 år i hele Europa.


Miljøvern og kampen mot avfall er veldige viktige saker for oss.

Voir la vidéo

Tefal På din side...

Produktene våre er designet for enkelt å kunne demonteres, repareres og monteres igjen.
Veldig mange deler lagres separat
(40 000 referansenumre lagres i Frankrike for Europa) for å kunne utføre nødvendige reparasjoner til lavest mulig kostnad.

Tefals teknikere foreslår endringer basert på tilbakemeldinger om hvordan produktene virker, for å sikre at nye generasjoner av produkter blir enda enklere å reparere. Alle nye produkter sertifiseres med etiketten «reparerbar i 10 år».


10 år

Tefal ønsker å lagerføre alle tekniske deler for så å si alle produkter i gjennomsnittlig 10 år etter kjøp*.


5.7 millioner deler på 15,000 m2

For å sikre øyeblikkelig tilgang til reservedeler ligger halvparten av beholdningen på lager for å dekke kommende års behov for produkter som ikke lenger er i produksjon.


Det koster ofte mindre å reparere enn å erstatte et produkt, særlig siden prisene på reservedeler har blitt redusert (med gjennomsnittlig 30 % siden 2012). En reparasjon vil på ingen måte endre kvaliteten på produktet, og det begrenser avfallets påvirkning på miljøet.

* Mer enn 95 % av produkter som markedsføres av Group Seb i Europa i 2016, kan repareres (av disse kan 22 %, med unntak av maksimalt en eller to utilgjengelige deler, repareres til en «fornuftig» kostnad).

Tefal nær deg...

Den beste servicen for produktene dine får du fra fagpersoner med opplæring fra Tefal, som alltid vil se etter løsninger som kan gi produktet lengre levetid.
I dag samarbeider vi med mer enn 6 500 autoriserte profesjonelle reparatører for å sikre at produktene er bærekraftige i hele verden, uansett hvilket land produktet kjøpes eller brukes i.

Klikk på knappen for å finne nærmeste autoriserte reparatør. Husk først å søke etter om det allerede finnes en løsning blant de mange hjelpekildene som finnes på nett.

Finn en reparatør    Vanlige spørsmål

6,500 profesjonelle
reparatører

SÅ ENKELT ER DET Å REPARERE

Enkelt å reparere

Kontakt vår autoriserte service partner, for hjelp til å reparere eller skifte den ødelagte delen på ditt Tefalprodukt .

Dette gir deg trygghet om at produktet blir reparert med originale deler og fagkunnskap, slik at du kan ha glede av ditt Tefalprodukt i mange år.

Deler og tilbehør ved hjelp av et tastetrykk:

Via vår online service kan du bestille deler og tilbehør til dine Tefalprodukter direkte via vår nettside.


Bestill deler
La réparabilité c'est facile : Voir la vidéo

3D-utskrift for å forenkle reparasjoner og forlenge produktets levetid

For å sikre levering av visse plastdeler i hele produktets levetid har Tefal siden mai 2016 testet de første produktene som er reparert med reservedeler laget ved hjelp av 3D-utskrift.

Voir la vidéo
Vi innser nå at dette er produkter som fortjener et langt liv
Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction Se intervjuet