Appen er ikke lenger kompatibel på Android-versjoner 4.4.4 eller lavere, på grunn av forsterket datasikkerhet.
Så langt det er mulig anbefaler vi at du oppdaterer enheten til en nyere Android-versjon eller bruker en annen kompatibel enhet.
Oppdateringer vil ikke bare gi deg muligheten til å få en rikere opplevelse med nye funksjoner og kompatibilitet med den nyeste teknologien, men vil også beskytte deg mot mulige sikkerhetsproblemer som er løst i de nyeste versjonene.
Vask de oppkuttede potetbitene to ganger i en bolle med vann før du koker dem, for å fjerne overflødig stivelse. Det er viktig å tørke dem grundig i et rent, absorberende kjøkkenhåndkle og til slutt med tørkepapir, før de kokes. Hvis du koker frossen pommes frites, trenger du ikke tilsette olje siden disse allerede inneholder olje og kan gjøre potetbitene myke. Hvis du bruker 2-i-1-funksjonen (bolle + brett) må du etter at maten er stekt på brettet, koke potetbitene i ytterligere 2–5 minutter etter at du har fjernet brettet for å gjøre dem sprøere.
Det er mange mulige grunner: • Du har kanskje ikke brukt riktig sort poteter. • Potetene ble ikke vasket og tørket før koking og inneholder fortsatt for mye stivelse. • Pommes fritesen er for tykk. Kutt pommes fritesen tynnere. • Du har ikke brukt nok olje. Øk mengden olje. • Filteret kan være tett. Rengjør filteret.
Størrelsen på pommes fritesen påvirker hvor sprø eller myk den blir. Jo tynnere pommes frites, jo sprøere vil de være og omvendt, tykkere pommes frites vil være mykere inni. Avhengig av dine smakpreferanser, kan du variere koketid og tykkelsen på pommes frites: tynn: 8 x 8 mm/Standard: 10 x 10 mm/Tykk: 13 x 13 mm.
For best resultat, skyll de oppkuttede poteter i rikelig med vann, gjerne flere ganger og helt til vannet blir klart og uten stivelse. Dette gjør det mulig å fjerne så mye stivelse som mulig for å forhindre at pommes fritesen klistres sammen. Tørk dem grundig med et tørt, absorberende kjøkkenhåndkle. Pommes fritesen skal være helt tørr før kokingen.
Ikke overskrid maksimumsvolumet og tilberedningstiden som står i oppskriftstabellen, da dette vil gi et dårligere resultat og potensielt skader på enheten.
Du kan bruke flere typer olje for variasjon! Standardoljer: oliven, raps*, druekjerne, mais, peanøtt, solsikke, soya* Oljer med smakstilsetning: aromatiske urter, chili, hvitløk, sitron ... Spesialoljer: hasselnøtt*, sesam*, safrantistel*, mandel*, avocado*, argan* ... Vi fraråder bruk av valnøttolje, den gir en harsk smak etter steking. (* frityrolje ifølge produsent).
Du saltet sannsynligvis maten under tilberedning. For å unngå å ripe opp ActiFry-skålen er det viktig at du venter med å salte til maten er ferdig tilberedt. Ikke bruk metallredskaper på modeller med brett, da dette vil forringe kvaliteten.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ja, dette er absolutt et flerbruksapparat som kan brukes til å lage et bredt utvalg av matvarer og retter. Apparatet kan brukes til mange oppskrifter, fra forretter til desserter. Du kan også lage gryter, mør kylling, brente mandler og mye mer,