TEFAL PRO STYLE ONE IT2460

PRO STYLE ONE IT2460 Rask og enkel damping hjemme

Rask og enkel damping som alltid er tilgjengelig

Tefal ProStyle One IT2461E0 klesdamper fjerner enkelt krøller på alle stofftyper takket være den justerbare damputgangen. Det er også et perfekt verktøy for å friske opp og rense plagg!

Tefal ProStyle One IT2461E0 garment steamer: FAST AND EFFICIENT STEAMING NOW AT HOME  

Tefal Pro Style One klesdamper fjerner enkelt rynker og krøller fra ethvert stoff. Denne svært effektive klesdamperen egner seg både til glatting i siste øyeblikk og til intensive dampøkter. Pro Style One er klar til bruk på bare 45 sekunder, og sørger for at du slipper unna både strykebrett og utallige turer til renseriet. Den er en høyeffektiv klesdamper med en rekke brukervennlige funksjoner, og kan også brukes til å friske opp eller rense sofaer, gardiner og sengetøy, i tillegg til klær. Den avtakbare vanntanken er enkel å fylle. Takket være effekten på 1800 W og en dampproduksjon på 35 g/min som trenger dypt inn i fibrene, vil denne klesdamperen gjøre at du sparer både tid og energi.
Egenskaper
 • Tidsbesparende og med presisjon

  Stort metallhode med presisjonstupp for å fjerne krøllene effektivt på alle typer stoff 

 • Rask oppvarming

  Nå trenger du ikke lenger levere tøyet ditt til renseriet. Klespleien går unna i en fei med den korte oppvarmingstiden på 45 sekunder, og du trenger ikke strykejern.

 • default

  Enkel å bruke

  Enkel på/av-innstilling, og en 1,5 liters vanntank for opptil 40 minutters damping. Perfekt for intensive dampeøkter eller glatting i siste øyeblikk. 

   

 • Frisker opp og renser

  1800 W effekt og en dampproduksjon på 35 g/min. som gir dyp spredning gjennom stoff-fibrene for å friske opp og rense alle slags klær.

 • Tilpasset til alle stoffer

  2 dampproduksjonsnivåer for å fjerne krøller på alle stofftyper, selv de mest delikate.

 • default

  Stoffbørste og hanske er inkludert

  Stoffbørste som åpner fibrene i stoffet, slik at dampen trenger bedre inn. Ideelt for å fjerne krøller på tykke stoff

Instruksjoner og håndbok