TEFAL TWEENY NANO

TWEENY NANO Effektiv og brukervennlig steamer

Tefal Tweeny Nano passer perfekt når du er på reise

Oppvarmet strykesåle og 3 justerbare temperaturinnstillinger som tilpasser seg alle typer stoff, gir deg fordelene ved et strykejern og komforten ved en håndholdt steamer.

Perfekt som reisesteamer

Denne håndholdte 2-i-1-steameren passer perfekt som reisesteamer og til rask oppfrisking av plaggene. Tweeny Nanos oppvarmede strykesåle og 3 justerbare temperaturinnstillinger som tilpasser seg alle typer stoff, gir deg fordelene ved et strykejern og komforten ved en håndholdt steamer. Derfor passer Tweeny Nano like godt til bruk på strykebrett som i loddrett stilling. Steameren har en uttakbar vannbeholder på 50 ml samt vannkopp for enkel påfylling. Veske følger med, slik at du kan ta med Tweeny Nano på alle reiser!
Egenskaper
  • 2-i-1 steamer og strykejern

    Oppvarmet strykesåle og 3 justerbare temperaturinnstillinger som tilpasser seg alle typer stoff, gir deg fordelene ved et strykejern og komforten ved en håndholdt steamer.

Funksjoner
Sanitize    
Water tank Removable  
Power cord storage Velcro  
Accessories storage Pouch  
Temperature setting Manual settings  
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  

Ofte stilte spørsmål
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.