TEFAL ACCESS STEAM POCKET DT3030

ACCESS STEAM POCKET DT3030 Den raskeste og mest kompakte klesdamperen fra Tefal
Tefal Access Steam Pocket håndholdt klesdamper gjør det lettvint å friske opp klærne hjemme og på farten. Det kompakte designet med sammenleggbart hode gjør steameren svært praktisk både å oppbevare og ta med på reisen. Den varmes opp på bare 15 sekunder, så du kommer deg ut døra med nystrøkne klær på kort tid. Denne brukervennlige hånddamperen har en dampytelse på 19 g/min, effekt på 1300 W, en stabil base og auto-off-funksjon for ekstra sikkerhet. Du kan trygt dampe alle dine plagg, selv de mest ømtålige tekstilene, som silke.

Referanse: DT3030E0

Tefal Access Steam Pocket håndholdt klesdamper

Med smarte funksjoner og ultrakompakt utforming, er Tefal Access Steam Pocket håndholdt klesdamper designet for å gjøre den daglige pleien av plaggene dine enklere, uansett hvor du befinner deg. Det smarte, sammenleggbare hodet gjør håndsteameren enkel å både lagre og pakke ned i kofferten, og den lave vekten sørger for behagelig og lettvinn håndtering. Med en lynrask oppvarmningstid på bare 15 sekunder, kan du glede deg over den perfekte prikken over i’en akkurat når du trenger det. Med en effekt på 1300 W og en kontinuerlig dampeffekt på 19 g/min kan du også være trygg på ytelsen. Denne hånddamperen har flere sikkerhetsfunksjoner, som damp etter behov, stabil base for trygg plassering og auto-off-funksjon. Du kan trygt dampe alle dine klær, også de mest delikate stoffene - selv når du er på reise. Få krøllefrie klær, både hjemme og på farten, uten å tenke på strykebrettet.
Egenskaper
 • Kompakt, sammenleggbart hode

  Et ultrakompakt design med sammenleggbart hode gir enkel lagring og god komfort, med halvparten av størrelsen til tidligere modeller – for en håndholdt damper som er reiseklar og ideell for daglig bruk.

 • Rask oppvarming

  En lynrask 15-sekunders oppvarmingstid er alt som trengs, for raske touch-ups eller som det viktige siste trinnet når du ønsker å se best ut.

 • Lett design

  Opplev forskjellen med det ultralette designet. Pleie av plagg har aldri vært mer behagelig eller praktisk.

 • Kraftig damp

  En effekt på 1300 W sikrer høy effektivitet, perfekt for alle dine daglige pleiebehov.

 • Pålitelige resultater

  Et kontinuerlig damputslipp på opptil 19 g/minutt gir pålitelige resultater når du ønsker å se best ut. Ideelt for touch-ups i siste liten, hjemme eller på farten.

 • Ikke mer strykebrett

  Oppdag enklere klespleie hver dag, uten behov for strykebrett. En enkel kleshenger er alt som trengs for glatte, rynkefrie klær.

 • Frisker opp og renser

  Dampens intense kraft dreper bakterier, midd, lukt, pollen og allergener, så alltid kan ha friske og hygieniske plagg.

 • Trygg og sikker bruk

  Det selvstående designet med stabil base sørger for trygg damping av klærne dine. Den har også en dampknapp som aktiverers dampen kun når du trenger den, og auto-off-funksjoner sørger for at apparatet slås av når du ikke trenger det.

 • Suitable for all kinds of garments

  Benefit from last-minute touch-ups and high-precision steaming that's safe to use on your entire wardrobe, with steaming for all fabrics, even the most delicate, like silk.

 • default

  Everyday use and on the go

  The ultra-lightweight format makes steaming more comfortable at home and offers total convenience for all your travel needs.

Tilbehør
Funksjoner
Power 1300  W
Steam output opp til 16  g/min
Steam head Plastic  
Sanitize    
Power cord length 2.6  m
Water tank Fix  
Accessories travel pouch, fabric brush, cup beaker  
Travel pouch    
Colours black & white & blush d'été  
Ofte stilte spørsmål
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Vannivået i beholderen er for lavt==> Koble fra apparatet og fyll beholderen.
Pumpen er ikke klargjort ==>Trykk og hold dampknappen inne i et par sekunder for å klargjøre pumpen.
Den avtagbare beholderen er ikke korrekt satt på plass ==> Sjekk korrekt plassering av beholderen i apparatet.
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Vannbeholderen er ikke korrekt satt på plass eller låseventilen er ikke korrekt lukket ==> Sjekk at ventilen er lukket og at beholderen er korrekt plassert.
Apparatet inneholder kalk, se avsnittet om avkalking i instruksjonene.
Dampknappen står på posisjonen for konstant damp. Frigi den med ett trykk.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.