TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100

ACCESS STEAM CARE DT9100 Den perfekte looken ligger i detaljene

Den håndholdte klesdamperen Tefal Access Steam Care gir eksepsjonell damping ned til minste detalj.Den har et forbedret design med ekstrem dampkraft på opptil 30 g/minutt, en strykesåle i støpt aluminium og en superkort oppvarmingstid som sørger for effektiv damping hver dag. Pakken med den brukervennlige håndholdte klesdamperen inneholder et loddrett støttebrett som gir fantastiske resultater selv på de mest delikate stoffer, og gir en strykeeffekt med perfekt finish.

Referanse: DT9100E0

Egenskaper
 • Inkludert loddrett støtte

  Så enkelt som du får det og enkel presis damping som gir en strykeeffekt med en perfekt finish – uten at du trenger et strykebrett.

 • Eksepsjonell dampytelse

  Kraftig damping rett i hånden med kontinuerlig dampproduksjon på opptil 30 g/min. for å jevne ut rynker fra tykke stoffer og takle de vanskeligste krøllene.

 • Klærne er klare øyeblikkelig

  Ny strykesåle-teknologi gjør at du kan dampe med høy kvalitet, uten kondens – slik at klærne er klare til å tas på øyeblikkelig etter dampingen.

 • Egnet for alle typer klær

  Utfør siste finish og damping med høy presisjon som er trygt å bruke på hele garderoben, du kan dampe alle typer stoff, selv de mest delikate som f.eks. silke.

 • Alltid klar

  Den håndholdte klesdamperen din er klar når du trenger den. Den lynraske oppvarmingen på 40 sekunder er alt du trenger for å komme i gang med ekspressdamping og en perfekt siste finish.

 • Tre dampinnstillinger

  Kan brukes på alle slags stoffer takket være tre dampinnstillinger, fra de mest delikate til de tykkeste, for damping med høy presisjon for perfekte resultater.

 • Enkel å bruke

  Praktiske funksjoner gjør dampingen lettere hver dag: en 3 meter lang ledning, en damplåsutløser for kontinuerlig damp, lett tilgjengelig På/Av-knapp med lampe samt en avtakbar vanntank.

 • 3 smarte tilbehør

  Bruk stoffbørsten for tyngre stoffer, damphetten for delikate stoffer, dørkroken for å dampe hvor hvor som helst og det loddrette brettet for en perfekt finish.

 • Frisker opp og renser 

  Den kraftige dampeffekten dreper opptil 99,9 % av mikrobene og bakteriene, frisker opp tøyet og fjerner lukt etter hvert som det dampes slik at du oppnår friske klær og god hygiene.

Tilbehør
Funksjoner
Steam head Ceramic Soleplate  
Sanitize    
Steam Setting 3  
Steam control on handle    
Integrated vertical support Vertical Board  
Auto-Off Ja  
On/Off switch Håndstyrt  
Water tank Avtakbar  
Steam ready indicator    
Power cord storage Borrelås  
Type of garment steamers Handheld  
Anti scale function Skyllesystem  
Accessories storage Nei  
Accessories Stoffbørste, damphette  
Door hook    
Colours Svart/kobbermetall  
Steam on demand    
Temperature setting Manual settings  
Heated soleplate    
Usage Vertical  
Ofte stilte spørsmål
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Vannivået i beholderen er for lavt==> Koble fra apparatet og fyll beholderen.
Pumpen er ikke klargjort ==>Trykk og hold dampknappen inne i et par sekunder for å klargjøre pumpen.
Den avtagbare beholderen er ikke korrekt satt på plass ==> Sjekk korrekt plassering av beholderen i apparatet.
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Vannbeholderen er ikke korrekt satt på plass eller låseventilen er ikke korrekt lukket ==> Sjekk at ventilen er lukket og at beholderen er korrekt plassert.
Apparatet inneholder kalk, se avsnittet om avkalking i instruksjonene.
Dampknappen står på posisjonen for konstant damp. Frigi den med ett trykk.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.