TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100

ACCESS STEAM CARE DT9100 Den perfekte looken ligger i detaljene

Den håndholdte klesdamperen Tefal Access Steam Care gir eksepsjonell damping ned til minste detalj.Den har et forbedret design med ekstrem dampkraft på opptil 30 g/minutt, en strykesåle i støpt aluminium og en superkort oppvarmingstid som sørger for effektiv damping hver dag. Pakken med den brukervennlige håndholdte klesdamperen inneholder et loddrett støttebrett som gir fantastiske resultater selv på de mest delikate stoffer, og gir en strykeeffekt med perfekt finish.

Egenskaper
 • Inkludert loddrett støtte

  Så enkelt som du får det og enkel presis damping som gir en strykeeffekt med en perfekt finish – uten at du trenger et strykebrett.

 • Eksepsjonell dampytelse

  Kraftig damping rett i hånden med kontinuerlig dampproduksjon på opptil 30 g/min. for å jevne ut rynker fra tykke stoffer og takle de vanskeligste krøllene.

 • Klærne er klare øyeblikkelig

  Ny strykesåle-teknologi gjør at du kan dampe med høy kvalitet, uten kondens – slik at klærne er klare til å tas på øyeblikkelig etter dampingen.

 • Egnet for alle typer klær

  Utfør siste finish og damping med høy presisjon som er trygt å bruke på hele garderoben, du kan dampe alle typer stoff, selv de mest delikate som f.eks. silke.

 • Alltid klar

  Den håndholdte klesdamperen din er klar når du trenger den. Den lynraske oppvarmingen på 40 sekunder er alt du trenger for å komme i gang med ekspressdamping og en perfekt siste finish.

 • Tre dampinnstillinger

  Kan brukes på alle slags stoffer takket være tre dampinnstillinger, fra de mest delikate til de tykkeste, for damping med høy presisjon for perfekte resultater.

 • Enkel å bruke

  Praktiske funksjoner gjør dampingen lettere hver dag: en 3 meter lang ledning, en damplåsutløser for kontinuerlig damp, lett tilgjengelig På/Av-knapp med lampe samt en avtakbar vanntank.

 • 3 smarte tilbehør

  Bruk stoffbørsten for tyngre stoffer, damphetten for delikate stoffer, dørkroken for å dampe hvor hvor som helst og det loddrette brettet for en perfekt finish.

 • Frisker opp og renser 

  Den kraftige dampeffekten dreper opptil 99,9 % av mikrobene og bakteriene, frisker opp tøyet og fjerner lukt etter hvert som det dampes slik at du oppnår friske klær og god hygiene.

Funksjoner
Steam head Ceramic Soleplate  
Sanitize    
Steam Setting 3  
Steam control on handle    
Integrated vertical support Vertical Board  
Water tank Removable  
Steam ready indicator    
Power cord storage Velcro  
Anti scale function Rinsing system  
Accessories Stoffbørste, damphette  
Door hook    
Colours Svart/kobbermetall  
Steam on demand    
Heated soleplate    
Usage Vertical