TEFAL Jamie Oliver Premium Triply

Jamie Oliver Premium Triply Rask varming og rask håndtering

Denne pannen er perfekt utformet. Det tredobbelte laget av rustfritt stål og aluminium gjør den til en utrolig effektiv varmeleder. Pannen får raskt jevn, optimal temperatur, som angis av Tefals berømte THERMO-SPOT®. Den er ekstremt holdbar, motstår slitasje og unngår klebing - en virkelig førsteklasses steking. Det naglede håndtaket av rustfritt stål gir et sikkert og trygt grep. Pannen passer til alle koketopper, inkludert induksjon, og er ovnssikker opptil 210° C.

Denne fantastiske stekepannen gir jevn, rask varme hver gang takket være det tredobbelte laget.

Den har ideell størrelse for å brune opphakket kjøtt til fyldig og saftig bolognese, eller steke to eller tre lakseskiver samtidig.

 • Bruk denne stekepannen for å brune en kvalitetsbiff før du legger i chilli, ingefær, koriander, båndnudler og bønneskudd for en velsmakende biffgryte i Thai-stil.

Tilgjengelige artikler i serien:

 • Stekepanne 28 cm
Egenskaper
 • 3 lags konstruksjon for jevn varmefordeling

  3-lagskonstruksjon av rustfritt stål/aluminium/rustfritt stål garanterer rask oppvarming, og det naglede håndtaket av rustfritt stål med silikon sørger for ir lett håndtering

 • THERMO-SPOT®:

  Thermo-Spot®-merket (bare stekepanner) blir helt rødt når stekepannen har fått den ideelle temperaturen for perfekt bruning. Dermed garanteres perfekt konsistens, perfekt farge og perfekt smak, hver eneste dag.

 • Non-stick-belegg av titan: Ultrasolid non-stick-belegg forsterket med titanpartikler

  Non-stick-belegg fra Tefal av den nye generasjonen, forsterket med mineralfyllstoff, og toppbelegg forsterket med titanpartikler.

 • Koketoppkompatibilitet: Alle koketopper + induksjon

  Kompatibel med alle koketopper (gass, elektrisk, keramisk) og induksjon.

 • Vårt løfte: sunn matlaging, miljøvennlig tenkning.

  Vårt mål er å lage solide artikler som du vil kunne bruke svært lenge, samtidig som vi tar vare på miljøet gjennom resirkulerbare produkter med sikre non-stick-belegg* (uten PFOA, uten bly, uten kadmium).

 • default

  Naglet håndtak av rustfritt stål med silikon: komfortabelt og solid

  Det lange, ubrekkelige håndtaket har et komfortabelt, mykt grep og er ovnssikkert opptil 210 °C. Side- og loop-håndtakene er ovenssikre opptil 260 °C. Du må bruke ovnsvotter for å flytte pannen fra koketoppen eller ovnen.

Instruksjoner og håndbok