TEFAL NEW CLASSIC RK1011

NEW CLASSIC RK1011 Automatisk koking og innstilling for å holde varmen etter koking Automatisk koking og hold varm funkjson

Lett, automatisk koking!

Denne kompakte riskokeren koker til risen blir perfekt, med optimalt smaksresultat.

Den gir en saftigere og mykere ris. Og takket være den automatiske funksjonen for å holde risen varm, trenger du ikke overvåke den. Varier rettene med dampfunksjonen.

Referanse: RK101115

TEFAL RC NEW CLASSIC RISKOKER: Lett, automatisk koking!

New Classic riskoker har gjort det enda enklere å koke risen helt perfekt. Den nye autokokeren har et kompakt design, som gjør det enkelt å lage nydelig og mykere ris med ett klikk. Classic automatisk koker er enkel å bruke. Riskokeren har en dampkurv som gjør at du kan koke og dampe to retter på én gang samt en automatisk varmefunksjon som gjør at du kan holde maten varm etter koking. Riskokeren er også enkel å rengjøre da den har avtakbare deler. Den er også enkel å rydde bort siden den er så liten. Riskokeren leveres med risskje og målekopp.

 • 1-klikkskoking: enkel, automatisk koking med ett klikk
 • Kok og damp to retter på samme tid
 • Automatisk varmefunksjon: Hold retten varm til du skal spise
 • Enkel å rengjøre: avtakbare deler
 • Enkel å oppbevare: kompakt design
 • Dampkurv, risskje og målekopp inkludert
Egenskaper
 • Lett, automatisk koking!

  • Mekanisk riskoker som passer for dine daglige behov: Den koker velsmakende ris eller grønnsaker med minimalt inngrep fra din side. 
  • Holder måltidene automatisk varme til det skal spises.

 • One click for cooking ! 

  Lett, automatisk matlaging med ett klikk!

 • En dampkurv følger med. 

  Dampkurv inkludert: Kok og damp for 2 retter samtidig

 • Automatisk funksjon for å holde maten varm

  Holder måltidet varmt etter at det er ferdig og til det serveres.

 • Lett rengjøring. 

  Avtakbare deler for lett rengjøring.

  Avtakbare deler og enkel rengjøring

 • Easy to use

 • Tilbehøret følger med.

  Tilbehøret omfatter: dampkurv, risskje og målekopp.

Tilbehør
Funksjoner
Mini Rice cooker
Technology Mechanical  
Control panel    
Steam basket    
Power 700  
Colours SILVER  
Removable Bowl    
Ofte stilte spørsmål
Veiledning for å koke en kopp med ris (gir to små eller en stor porsjon): bruk én målekopp med hvit ris og tilsett så en og en halv målekopp med vann. Det er normalt at noen riskorn, fra enkelte typer ris, klistrer seg fast i basen når du koker en kopp med ris.
Det er ikke nok eller det er for mye vann sammenliknet med mengden ris som kokes, se kokeveiledningen. Pass på at risen er spredd over hele overflaten til bollen slik at kokingen blir jevn.
Du trenger ikke koke grønnsakene eller skalldyrene før du putter dem i risen siden dampingen vil koke dem grundig.
Ja, det kan du, men husk å ikke overfylle dampkurven siden den ikke er så dyp (ikke så dyp som en vanlig dampkurv) og det må være litt mellomrom slik at dampen kan sirkulere rundt maten. Husk også at du kanskje ikke ønsker at saft fra rått kjøtt / rå fisk skal renne ned i risen mens den kokes, selv om dette vil tilsette smak – du vil kanskje koke kjøtt eller fisk på et bakepapir i damperen. Grønnsaker går fint.
Ja. Du kan tilsette salt og krydder i vannet for bedre smak.
Nei. Bollen kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen. Vi anbefaler at den vaskes for hånd i varmt vann med oppvaskmiddel med en svamp som ikke sliper (egnet for slippbelegg). Tørk den grundig med en gang. Etter å ha vasket bollen, anbefales det også å gni inn hele den indre overflaten med litt olje før neste bruk, for å pleie slippbelegget og opprettholde slippegenskapene.
Forsikre deg om at du ikke overskrider 10 kopp-merket som er vist i «kopper» på innsiden av bollen. Overskrider du dette nivået, kan det føre til at maten flyter over under bruk.
Lokket er ikke ordentlig lukket, mikrotrykkventilen er ikke montert riktig eller pakningen kan være skadet. Slutt med kokingen, trekk ut støpselet til riskokeren og kontroller at alt er riktig montert.
Tøm kondensoppsamleren etter hver bruk og kontroller at den er riktig plassert.
Bollen er ikke riktig plassert på elementet.
Det er ikke nok vann/ris i bollen. Vask risen grundig og la den ligge i vann i ca. 20 minutter.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk produktet. For å unngå skader må strømledningen byttes ut av et autorisert servicesenter.
Fargen på bollens overflate kan forandre seg etter første gangs bruk eller etter bruk over en lang periode. Fargeskiftet skyldes virkningen av damp og vann og har ingen effekt på bruken av riskokeren, og det er heller ikke farlig for helsen din. Det er trygt å fortsette å bruke den.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.
Hvis du mener at en del mangler, kan du ringe kundesenteret, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning.