TEFAL INDUKSJONSTOPP IH210

INDUKSJONSTOPP IH210 Elegant design for enkel matlaging
Plassbesparende løsninger som gjør hverdagen enklere! Tefals Everyday Slim bærbare induksjonstopp har brukervennlige kontroller og et slankt, elegant design, som gjør det lettvint å lage å lage mat med induksjosteknologi. Seks forhåndsinnstilte og manuelle kontroller gir mange tilberedningsmuligheter, og touchbetjeningen og det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å oppnå perfekte resultater.

Tefal Everyday Slim bærbar induksjonstopp

Tefal Everyday Slim bærbar induksjonstopp gjør matlagingen lettvinn og komfortabel i hverdagen, og tar liten plass uten å gå på kompromiss med resultatene. Oppdag de mange kokemuligheter med seks forhåndsinnstillinger for matlaging (lav temperatur, putre, koke, boost, stir-fry og steking) samt manuell temperaturkontroll for presis tilberedning. Den brukervennlige betjeningen og det krystallklare digitale displayet gir deg full kontroll over innstillingene. Det slanke designet på bare 45 mm gjør det enkelt å ta platetoppen med og lage mat hvor som helst, når som helst. Smarte funksjoner som høy slitestyrke, enkel rengjøring av overflatene, automatisk avstengning og praktisk timer, gjør Tefal Everyday Slim induksjonstopp til en super utrolige løsning for alle dine daglige matlagingsbehov.
Egenskaper
 • Smarte innstillinger

  De seks forskjellige forhåndsinnstillingene (lav temperatur, småkoke, fosskoke, boost, wok og steking) gjør hverdagsmatlagingen rask og enkel. Velg manuell kontroll dersom du ønsker å styre temperaturen selv.

 • Plassbesparende og bærbart design

  Det kompakte, bærbare formatet og tykkelsen på kun 45 mm er utformet for å spare maksimalt med plass på kjøkkenet og gjøre livet enklere hver eneste dag.

 • Smart matlaging, uten stress

  Matlaging med induksjon er den sikreste og enkleste måten å lage mat på. Toppen har ingen flammer og varmer ikke opp kokekaret før det er plassert på platen. Den har også avansert teknologi for lynraske resultater ved å overføre varme direkte til kokekaret.

 • Brukervennlig betjening

  Den brukervennlige touchbetjeningen og det oversiktlige digitale displayet gjør matlagingen til en intuitiv opplevelse, og sikrer perfekte resultater helt uten stress.

 • Slitesterk, keramisk overflate som er lett å rengjøre

  Everyday Slim induksjonstopp er produsert i materialer av høy kvalitet som sikrer langvarig ytelse. Den glatte, keramiske overflaten er slitesterk og enkel å rengjøre etter daglig bruk.

 • Praktiske funksjoner for daglig matlaging

  7 effektnivåer (fra 300 W til 2100 W), 180 minutters timer med 1-minutts intervaller, pause-funksjon som lar deg starte og stoppe matlagingen, automatisk avstengning og temperaturer opptil 240 °C gjør den daglige matlagingen enklere og mer fleksibel.

 • Integrert timer opptil 3 timer.

Funksjoner
Power 2100  W
Number of cooking Programs 6.0  
Digital screen    
Timer    

Instruksjoner og håndbok