TEFAL President Jugs

President Jugs Den ekstra store pumpekannen er lett å bruke, og passer til enhver anledning

Med sin perfekte kapasitet for praktisk talt alle anledninger gir Tefal PRESIDENT pumpekanne gjestene dine varm drikke på en enkel måte. Praktiske funksjoner sørger for lett rengjøring, fylling og transport, med en kraftig og robust ramme av rustfritt stål.

Tefal PRESIDENT pumpekanne er et perfekt system for servering av varmdrikker til alle slags grupper, med funksjoner for lett bruk og en utforming som er lett å rengjøre.

En slank utforming med overflate av rustfritt stål og en allsidig, estetisk og robust konstruksjon, med dobbeltlag som er utformet for å vare lenge.

 • Den kraftige 3 literskapasiteten er ideell for alle anledninger, fra møter og konferanser til store venne- og familietreff.
 • Mengde matches med kvalitet, med avansert isolasjonsteknologi for å holde optimal temperatur på drikkene i opptil tolv timer for varmdrikker, og hele tjuefire timer for kalddrikker.
 • De praktiske funksjonene runder av den perfekte pumpekannepakken, inkludert et avtakbart hode for rengjøring og påfylling uten anstrengelse og et hendig bærehåndtak for rask transport og rydding
Egenskaper
 • Den perfekte kapasiteten med kompromissløs kvalitet

  Den generøse kapasiteten er ideell for en lang rekke begivenheter, med dobbeltlagisolasjon som gjør at drikkene holdes på perfekt temperatur i flere timer.

 • Ekstra stor 3 liters kapasitet for alle anledninger

  Du vil aldri gå tom for kaffe eller andre varmdrikker takket være en 3 liters kapasitet som er perfekt for å samle store grupper i hjemmet eller i jobbsammenheng.

 • Avtakbart hode for lett rengjøring og påfylling

  Den avtakbare toppen gjør det utrolig lett å rengjøre pumpekannen, og påfyllingen kunne ikke vært lettere.

 • Opprettholder optimal temperatur i timer

  Pumpekannen lar deg nyte herlige varmdrikker med perfekt temperatur i opptil tolv timer eller kalddrikker i opptil tjuefire timer.

 • Allsidig estetikk for alle miljøer

  Med en klassisk sluttbehandling av rustfritt stål passer denne stilen sømløst inn i alle miljøer, både ved formelle og private arrangementer.

 • Holdbart rustfritt stål for kraftige ytelser

  Det solide dobbeltlaget av rustfritt stål sørger for en kraftig pumpekanne som gir langvarige ytelser.

Instruksjoner og håndbok