TEFAL KAFFE PÅ FARTEN-KOPP TERMISKE FLASKER

KAFFE PÅ FARTEN-KOPP TERMISKE FLASKER Morgenkaffe på farten!

Nyt kaffen din på farten, med Tefal Coffee To Go termokopp. Den skjulte tuten med klapplokk holder drikkeflaten ren hele dagen, og det 100 % lekkasjesikre designet er lett å vaske og som sikrer total trygghet. Nyt både varme og kalde drikker i flere timer i et slankt og praktisk design som er perfekt på farten!

Tefal Coffee To Go-kopp: Kaffe på farten 

Hold morgenkaffen varm på farten! Tefal Coffee To Go isolert kaffekopp har en skjult drikketut med klapplokk, for perfekt hygiene hele dagen. Det 100 % lekkasjesikre lokket holder hver dråpe av din favorittdrikk akkurat der den hører hjemme, mens det smarte lokket sikrer enkel desinfisering. Denne termokoppen er perfekt for varme og kalde drikker - de vakuumisolerte, doble veggene holder varme drikker varme i oppti 3 timer og kald drikke kald i opptil 6 timer. Den er enkel å ta med seg, rommer 0,3 l og har en slank og hendig form som lett passer til standard koppholdere. Laget med rustfritt stål av høy kvalitet for et elegant og holdbart design.
Egenskaper
 • Perfekt hygiene, hele dagen

  Takket være den skjulte tuten med klapplokk, forblir drikkeflaten ren hele dagen.

 • 100 % lekkasjesikker

  Bekymringsfri kaffe på farten, takket være et lekkasjesikkert lokk som holder hver dråpe av din favorittdrikk akkurat der den hører hjemme. 

 • Enkel rengjøring

  Eksenterlokk for lett rengjøring og desinfisering.

 • Utmerket temperaturbevaring

  Vakuumisolasjon med dobbel vegg holder varme drikker varme (3 timer) og kalde drikker kalde (6 timer).

 • Ergonomisk design

  Slank, hendig form og 0,3 l volum, som er enkel å ta med. Kompatibel med standard koppholdere, perfekt når du er på farten eller i bilen.

Instruksjoner og håndbok