DRINK2GO GLASS

DRINK2GO GLASS Den rene smaken av vann - hvor som helst, når som helst

Tefal Drink2Go er en vannflaske i borsilikatglass, som sørger for at vannet beholder både smak og renhet. Den er av høy kvalitet, 100 % lekkasjesikker, hygienisk og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det enkle skrulokket og kapasiteten på 0,7 l gjør at den er perfekt å ta med seg på farten. Det ergonomiske, bølgeformede materialet i bunnen av flasken er behagelig og enkelt å gripe rundt. For kaldt og forfriskende vann som ser like godt ut som det smaker.

Tefal Drink2Go: vannflaske i glass

Tefal Drink2Go vannflaske i glass kombinerer smarte designfunksjoner med glass av høy kvalitet, og gjør det enkelt å opprettholde væskebalansen – hvor som helst og når som helst. Med den enkle skrukorken kan du drikke rett fra flasken, og borsilikatglasset av høy kvalitet bevarer vannsmaken. Den ergonomiske hylsen på nedre del av flasken gir et behagelig grep og beskytter glassflasken. Drink2Go er 100 % lekkasjesikker så du unngår søl, og den kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel daglig bruk. Praktisk kapasitet på 0,7 l som er perfekt når du er på farten. Flasken inneholder ikke BPA, og gir den perfekte balansen mellom sunnhet og bekvemmelighet.
Egenskaper
 • Glass av høy kvalitet

  Flaske i borsilikatglass av høy kvalitet, helt fri for BPA. Oppretthold væskebalansen med friskt, rent vann - hvor som helst, når som helst.

 • 100 % lekkasjesikker

  Flasken er 100 % lekkasjesikker – også for kullsyreholdige drikker – slik at du unngår søl og vannet forblir helt beskyttet.

 • Kan vaskes i oppvaskmaskin

  Laget for daglig bruk, med deler som kan vaskes i oppvaskmaskin og et lokk som er lett å ta av for enkel rengjøring.

 • default

  Stilig design

  Den perfekte balansen mellom design, komfort og beskyttelse for at du skal få en bedre opplevelse.

 • Garanti på 5 år

  Denne robuste vannflasken er designet for å vare, og er beskyttet av en garanti på fem år.

 • Inneholder ikke BPA

  Unn deg alle helsefordelene ved kaldt, forfriskende vann med en drikkeflaske som er helt fri for BPA.

Instruksjoner og håndbok