TEFAL ACCESS STEAM FORCE

ACCESS STEAM FORCE
Med den håndholdt steameren Tefal Access Steam Force kan du både dampe de fineste plaggene dine og få et støv- og bakteriefritt hjem. Med mikrofiberbørsten fjerner du enkelt støv, hår og lo fra klær, tekstiler, sofa, sengetøy, gardiner og mye mer. Den intense dampkraften dreper opptil 99,99 prosent av virus og bakterier*, slik at hjemmet ditt blir helt rent og bakteriefritt. Dampens naturlige kraft gjør at du verken trenger vaskemidler eller kjemikalier. Med Access Steam Force får du alt-i-ett i én brukervennlig, håndholdt steamer.

Referanse: DT8270E1

Håndholdt steamer med en effekt på 2000 W, og opptil 30 g/min med kontinuerlig damputslipp. Dampskuddet på 90 g/min tar hånd om de vanskeligste krøllene. Strykesålen har ny oppvarmingsteknologi, for garantert tørre klær som umiddelbart er klare til bruk. Access Steam Force har en lynrask oppvarmingstid på 25 sekunder, og to ulike dampinnstillinger. Med den smarte temperaturteknologien kan du bruke steameren selv på de mest ømfintlige plaggene og tekstilene, uten å bekymre deg for svimerker. Steameren har en vanntank med en kapasitet på 190 ml, som sørger for opptil 10 minutter uavbrutt damping. Når du skal fylle vann kan du enkelt ta ut tanken. Auto Off-funksjon gir ekstra trygghet, samtidig som du sparer strøm.

*By Tefal

Egenskaper
 • Kraftig damp

  Håndholdt steamer med en effekt på 2000 W, som gir deg opptil 30 g/min kontinuerlig damputslipp og et dampskudd på hele 90 g/min til de tøffe krøllene.

 • Ny mikrofiberbørste følger med

  Med den nye mikrofiberbørsten kan du fjerne støv fra klær, tekstiler, sofa, sengetøy, gardiner og mye mer.

 • Rask oppvarming

  Access Steam Force har en lynrask oppvarmingstid på 25 sekunder, og to ulike dampinnstillinger.

 • Bakteriedrepende damp

  Den intense dampkraften dreper opptil 99,99 prosent av virus og bakterier, slik at hjemmet ditt blir helt rent og bakteriefritt.

 • Naturlig damp

  Alt du trenger for å stryke, desinfisere og rengjøre tekstiler. Dampens naturlige kraft gjør at du verken trenger vaskemidler eller kjemikalier.

 • Klærne er klare til bruk umiddelbart

  Nden nye oppvarmingsteknologien for strykesålen sørger for garantert tørre klær, som umiddelbart er klare til bruk.

 • Trygt for alle tekstiler

  Den smarte temperaturteknologien gjør at du kan du bruke steameren selv på de mest ømfintlige plaggene og tekstilene, uten å bekymre deg for svimerker.

 • Enkel i bruk

  Steameren har en vanntank med kapasitet på 190 ml, slik at du får opptil 10 minutters uavbrutt dampstryking. Når du skal fylle vann, kan du enkelt ta ut tanken.

Tilbehør
Funksjoner
Usage Vertical  
Steam ready indicator    
Steam control on handle    
Type of plug EUR  
Ofte stilte spørsmål
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Vannivået i beholderen er for lavt==> Koble fra apparatet og fyll beholderen.
Pumpen er ikke klargjort ==>Trykk og hold dampknappen inne i et par sekunder for å klargjøre pumpen.
Den avtagbare beholderen er ikke korrekt satt på plass ==> Sjekk korrekt plassering av beholderen i apparatet.
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Apparatet ditt er ikke koblet til eller ikke slått på ==> Sjekk at apparatet er korrekt koblet til en stikkontakt og at bryteren står på "I".
Apparatet er i ventemodus ==> Trykk på av/på-knappen og vent til den slutter å blinke.
Vannbeholderen er ikke korrekt satt på plass eller låseventilen er ikke korrekt lukket ==> Sjekk at ventilen er lukket og at beholderen er korrekt plassert.
Apparatet inneholder kalk, se avsnittet om avkalking i instruksjonene.
Dampknappen står på posisjonen for konstant damp. Frigi den med ett trykk.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Du har brukt avkalkningskjemikalier eller tilsetningsstoffer i vannet.
Tilsett aldri slike produkter i vanntanken. Disse inneholder organisk avfall eller mineraler som kondenserer under påvirkning av varme og forårsaker spytting, drypping eller for tidlig aldring av enheten.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.
Hvis du mener at en del mangler, kan du ringe kundesenteret, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning.