TEFAL EXPRESS POWER SV8060+1+2

EXPRESS POWER SV8060+1+2 Kraftfull og enkel i bruk

Med dampgeneratoren Express Power får du alltid raske og pålitelige strykeresultater. Det kraftige damptrykket fjerner effektiv krøller og folder fra alle typer stoff, og den avtakbare kalkoppsamleren sørger for lettvint vedlikehold og lang levetid. Temperatur og dampmengde er automatisk stilt inn for å passe alle tekstiler, slik at du trygt kan stryke plaggene dine uten å bekymre deg for svimerker. Den selvrensende strykesålen Durilium Airglide har utmerket glid, slik at du får strykejobben gjort uten anstrengelse.

Referanse: SV8062E0

Kraftig dampgenerator med lang levetid

Dampgeneratoren Express Power har et praktisk rensesystem med avtakbar kalkoppsamler, som gjør vedlikeholdet svært lettvint. Det gir dampstasjonen lang levetid og opprettholder den høye ytelsen. Det kraftige damputslippet passer for alle typer tekstiler, og sørger for at du raskt og uanstrengt får strykingen unnagjort. Med et pumpetrykk på 6,8 bar og kontinuerlig damp på 130 g/min glatter du effektivt over tøyet, og det kraftige dampskuddet på 450 g/min fjerner selv de mest gjenstridige skrukkene. Pumpen er spesielt utviklet for å være stillegående, slik at du slipper unødig støy mens du stryker. Strykesålen Durilium AirGlide er selvrensende og har svært god glid.
Egenskaper
 • Avtakbar kalkoppsamler

  Effektivt antikalk-system med avtakbar kalkoppsamler, som gjør vedlikeholdet svært lettvint og opprettholder ytelsen over tid. Et praktisk tilbehør som forenkler vedlikeholdet følger med.

 • Ekstra kraftig

  Med et pumpetrykk på 6,8 bar og kontinuerlig damp på 130 g/min glatter du effektivt over tøyet, og det kraftige dampskuddet på 450 g/min fjerner selv de mest gjenstridige skrukkene.

 • Utmerket glid

  Strykesålen Durilium Airglide har utmerket glid og optimal fordeling av damp, slik at du får strykejobben gjort uten anstrengelse. Sålen har et selvrensende belegg for lettvint vedlikehold.

 • Ingen vriene innstillinger

  Temperatur og dampmengde er automatisk stilt inn for å passe alle typer tekstiler, så du ikke trenger å bekymre deg for svimerker eller vriene innstillinger.

 • Vertikal damping

  Dampgeneratoren kan enkelt brukes til tøydamping, og trenger bare 30 sekunder på å være klar til vertikal bruk. Frisk opp plaggene dine på 1-2-3!

 • Stillegående pumpesystem

  Pumpen er spesielt utviklet for stillegående drift, slik at du slipper unødig støy mens du stryker.

 • Trygg flytting og oppbevaring

  Låsesystemet fester strykejernet trygt til basen, slik at det er trygt og lettvint å både flytte og oppbevare dampgeneratoren. Vantanken rommer 1,8 liter og kan enkelt tas av for påfylling.

 • Produktet kan repareres i 10 år

  • Designet for enkel reparasjon • Rask levering av rimelige reservedeler i 10 år • 6500 godkjente serviceverksteder over hele verden

 • Sanitize your garments

Tilbehør
Funksjoner
STEAM & POWER PERFORMANCE
Power 2800  W
Steam output 130  g/min
Steam boost 450  g/min
Water pump 6,8  bar
Vertical Steam    
Heat up time 2  min
Steam hose length 1.60  m
SOLEPLATE PERFORMANCES
Soleplate Technology Durilium Airglide Autoclean  
Glideability of soleplate *****  
Durability of soleplate / scratch resistance *****  
Continuous steam diffusion Tip, side and heart  
COMFORT IN USE
Comfort Handle    
Silence technology    
Anti-drip    
Auto-Off    
Eco Mode    
Power cord length 1,7  m
Lock-System    
Water tank capacity 1.8  L
Water tank Removable  
Empty tank detector    
Continuous refilling    
Cord Storage Power cord and steam cord  
DURABILITY
Scale collector    
Anti scale function Removable anti-scale collector  
Scale alert    
Ofte stilte spørsmål
Velg et strykebrett som kan høydejusteres, slik at du kan tilpsse det til din høyde. Det bør være stødig og robust, slik at du kan plassere strykejernet på det.
Strykebrettet bør være perforert slik at dampen kan passere gjennom stoffets fibrer for å gjøre det mykere og for at strykingen skal bli lettere. Strykebrettrekket bør også være egnet slik at det lar dampen strømme gjennom.
For å unngå å skade strykesålen, følg dette rådet:
• Legg alltid strykejernet på hælestøtten eller på basen (avhengig av modell)
• Unngå å stryke over slipende gjenstander (knapper, glidelåser osv.)
• Rengjør aldri strykesålen med slipende eller metalliske svamper.
Det kan dukke opp skinnende flekker på noen stoffer, særlig på stoffer i mørke farger. Vi anbefaler at du stryker mørke klær på innsiden og bruker riktig temperatur.
Hvis du stryker stoffer i blandede fibrer, må du stille temperaturen etter den skjøreste fiberen.
Viktig: Strykejernet bruker lengre tid på å avkjøle seg enn på å varmes opp. Vi anbefaler at du begynner med stoffer som skal strykes på en lav temperatur.
Dampen er mer eller mindre viktig avhengig av strykejernets temperaturinnstilling. Vi anbefaler at du bruker damp sparsomt når temperaturen er satt lavt på strykejernet, ellers kan det oppstå dråper av vann på tøyet.
Kontroller før rengjøring at produktet er koblet fra og at såle- og holdeplaten er helt kald.
Ikke bruk rengjørings- eller avkalkningsmidler for å gjøre ren såleplaten eller basisenheten. Aldri hold strykejernet eller basisenheten under vann fra springen.

• Rengjøring av basisenheten:
Rengjør plastdelene fra tid til annen med en myk, lett fuktet klut.

• Rengjøring av kalksamleren:
La produktet være slått av i minst 1 time.
Ta av kalksamleren ved å løfte og vri klaffen en kvart omdreining.
Skyll kalksamleren under springen, og sett den tilbake på plass på strykejernet.

• Selvrensende såleplate (avhengig av modell):
Når anti-kalk-indikatoren blinker, utfører du trinnene som beskrives i denne videoen.
Det er normalt. Strykejernet genererer mye damp, denne dampen gjør at det kan dannes kondens på strykebrettet. Noen vanndråper kan dukke opp under strykebrettet og renne ned på gulvet.
• Du bruker kjemiske avkalkingsprodukter eller tilsetningsstoffer i vannet. Du må aldri tilsette disse produktene i vanntanken. Hvis dette har skjedd, må du ta kontakt med et godkjent servicesenter.
• Vasken din har ikke blitt tilstrekkelig skylt eller du stryker et nytt klesplagg før du har vasket det. Sørg for at du har skylt klærne grundig slik at overskuddssåpe eller kjemikalier, som kan klistre seg til strykejernet, fjernes fra plagg.
• Strykejernet er for varmt, se anbefalingene for innstilling av temperaturkontrollen i brukerhåndboken.
• Du bruker stivelse. Du skal kun spraye stivelse på baksiden av tøyet som skal strykes.
Noen typer vaskeristivelse og syntetiske fibrer kan klistre seg fast til strykejernets overflate. Rengjør strykejernets overflate.
De indre delene kan lage metalliske lyder ved temperaturendringer. Det er ingenting feil med det.
Etter at du har fulgt instruksjonene for hvordan du starter produktet i brukerhåndboken, sjekker du om stikkontakten fungerer ved å koble til et annet produktet. Hvis produktet fortsatt ikke fungerer, må du ikke prøve å ta det fra hverandre og reparere det selv – ta det med til et autorisert servicesenter.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Nei, det er normalt md støy og vibrasjon når dampen er aktivert. Bruk av damp utløser en elektrisk pumpe.
Hvis temperaturen på strykejernet ditt er justerbart (avhengig av modellen), skal du bruke damp noen ganger når temperaturen er satt lavt på strykejernet.
Temperaturen er satt for lavt på strykejernet, da kan du ikke bruke damp.
Ja, dette er helt normalt. Vannstrømmen gjør det mulig å rengjøre innersiden av såleplaten.
Det må utføres selvrensing av såleplaten må utføres. Se kapittelet "Vedlikehold og rengjøring", "Hvordan avkalkes dampgeneratoren?".
Ja, dette er helt normalt. Selvrensingen forårsaker at den elektriske pumpen setter i gang.
Nei. De to kablene er isolert separat, de er beskyttet og nøye kontrollert. Men hvis du ser at kabelen er skadet, må du få den reparert av et godkjent servicesenter.
Systemet forhindrer tilstoppelse av strykesålen. Det aktive belegget fjerner fibre og urenheter som ofte setter seg fast til sålen og reduserer glideevnen.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.
Hvis du mener at en del mangler, kan du ringe kundesenteret, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning.