TEFAL INGENIO RESOURCE

INGENIO RESOURCE Ytelse og holdbarhet

Med geniale Ingenio kan du raskt og enkelt klikke av håndtaket og flyyte det mellom pannene og kjelene dine! Kok eller stek på kokeplaten, sett inn i ovnen, server direkte på bordet og sett restene i kjøleskapet.
Oppdag TEFAL INGENIO RESOURCE som kombinerer bærekraft med kvalitet og innovasjon. Denne serien med panner og kjeler gjør det enkelt å lage fantastisk mat samtidig som du tar vare på miljøet og naturressursene våre - det perfekte valget for det miljøbevisste kjøkken. Serien er laget i 100 % resirkulert aluminium*,noe som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %*. Denne reduksjonen i produksjonsavfall hjelper oss med å beskytte miljøet – en stekepanne om gangen!

* Bruk av resirkulert aluminium sammenlignet med utvinning av og produksjon med ny aluminium

Tefal Ingenio Resource: produsert med tanke på miljøet!

Endelig en panne som gjør det enkelt å steke perfekte pannekaker! Med So Chef Multi-Pancake Pan fra Tefal kan du steke flere pannekaker samtidig, takket være fem separate, runde fordypninger som gir nøyaktig dosering og gjør det enkelt å snu pannekakene. Stek klassiske pannekaker eller legg på sitron, bær, kokos eller sjokolade – mulighetene er uendelige. Stekepannen er også perfekt til andre retter som blinis, vegetarburgere, speilegg og røstipoteter. Pannen er et slitesterkt og trygt Non Stick-belegg forsterket med titanpartikler,  og Thermo-Signal™ temperaturindikator viser når pannen er klar til bruk. Den er det perfekte supplement til resten av kjøkkenutstyret ditt!

* Basert på tester ved våre fabrikker ** Denne Tefal-garantien påvirker ikke eventuelle lovbestemte rettigheter som en forbruker kan ha eller rettighetene som ikke kan utelukkes eller begrenses, eller rettigheter mot forhandleren som forbrukeren kjøpte produktet av. *** Bruk av resirkulert aluminium sammenlignet med utvinning av og produksjon med ny aluminium

Egenskaper
 • Ingenio – full fleskibilitet på kjøkkenet

  Fra koketoppen til ovnen, til bordet og inn i kjøleskapet eller direkte inn i oppvaskmaskinen. I tillegg kan kokekarene stables så du sparer plass i kjøkkenskapet.

   

 • 100 % resirkulert aluminium

  Miljøvennlig design i 100 % resirkulert aluminium, som reduserer karbonavtrykket med 90 %.*
  * Produksjon med resirkulert aluminium sammenlignet med utvinning av ny aluminium.

 • TITANIUM PRO NON-STICK: Varer opptil dobbelt så lenge*

  Non-stick-belegget har et ekstra beskyttende lag som er forsterket med titanpartikler. Derfor er det svært ripebestandig, noe som betyr at det varer lenger og er enklere å rengjøre.

 • Thermo-Spot®

  THERMO-SPOT ™-teknologien (kun stekepanner) angir den perfekte starttemperaturen for å sikre perfekt steking, slik at du oppnår perfekt konsistens, farge og smak på alle dine måltider

 • Håndtak med 10 års garanti**

  Det patenterte håndtaket har en garanti på ti år og er svært trygt – tåler belastninger på opptil 10 kg ***

 • default

  100 % trygt Non Stick-belegg

  Som en del av vårt engasjement for sunn og trygg matlaging er alle Non Stick-beleggene våre frie for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt. Alle nye sortimenter gjennomgår strengere kontroller enn dem som kreves i henhold til næringsmiddeltilsynets gjeldende regler. 

 • Passer til alle typer koketopper

  Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

 • Produsert i Frankrike

  Serien er designet og produsert i Frankrike, med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet.

 • Vårt mål: sunn og trygg matlaging på en miljøvennlig måte.

  We aim to make long-lasting products that you will use for a very long time, while preserving our planet's health, thanks to recyclable products with a safe non-stick coating (no PFOA, no lead, no cadmium).

 • Tefal: nr.1 i verden på kokekar*

  Vi jobber hardt for å utvikle kvalitetsprodukter, som hjelper deg å lykkes med matlagingen hver dag. Vår kunnskap og lange erfaring er din trygghet.
  * Kilde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-utgaven; veiledende priser, 2018-data.

Funksjoner
Material ALUMINIUM  
Hobs compatibility INDUKSJON - GASS - ELEKTRISK - KERAMIKK - HALOGEN  
Oven compatibility ALL EXCEPT HANDLES & LIDS  
Inside Coating Name TITANIUM PRO  
Inside Coating Color 1 BLACK  
Thermo-Spot (Temperature indicator) PANS, SAUTEPANS & WOKPANS ONLY  
Outside coating/finish NON-STICK-BELEGG  
Outside coating color 1 SQUIRREL BROWN  
Bottom type Induction disk  
Pouring Edge JA  
Handle type Removable  
Inside Coating/finish NON-STICK-BELEGG  
Instruksjoner og håndbok