TEFAL UNLIMITED PREMIUM

UNLIMITED PREMIUM Tåler tidens tann.

Når luften på kjøkkenet fylles av deilige dufter og storfamilien er på vei til middag, er det godt å vite at kjøkkenutstyret ditt ikke svikter. Kylling som freser i pannen, saus som putrer i kjelen og redskaper som skraper mot grytene — med Tefal Unlimited Premium får du kokekar som takler oppgavene, både til hverdags og fest. Det svært hardføre Non Stick-belegget TITANIUM ANTI-SCRATCH er vårt mest ripefaste noensinne og tåler tøff bruk, selv med stålredskaper. Den ekstra tykke induksjonsbunnen THERMO-FUSION™+ sørger for rask oppvarming og svært jevn varmefordeling, slik at du enkelt kan lykkes med perfekte resultater.

Tefal Unlimited Premium stekepanner og kjeler

Ingen riper, ingen hakk, aldri fastbrent mat: med solide kokekar som tåler tøff og langvarig bruk er du alltid godt rustet på kjøkkenet. Den nye panne- og kjeleserien Unlimited Premium er utviklet etter Tefals strengeste krav til kvalitet, og har det meste slitesterke Non Stick-belegget vårt noensinne — TITANIUM ANTI-SCRATCH — som varer hele seks ganger lenger enn våre standard TITANIUM-belegg.* Belegget er så robust og ripefast at det tåler bruk av stålredskaper uten å ta skade, slik at kokekarene beholder den gode slipp-evnen over tid. Når ingenting brenner seg fast blir det enkelt å få til den perfekte stekeskorpen eller tilberede sunn mat uten olje og smør. Med Tefal Unlimited Premium blir det lettere å lykkes på kjøkkenet, både med små og store måltider, til hverdags og til fest. * Intern slitasjetest ved våre fabrikker

* TITANIUM ANTI-SCRATCH er det mest ripefaste av alle Tefals belegg – slitasjetestet ved våre fabrikker

** Sammenliknet med Tefals standard TITANIUM-belegg

Egenskaper
 • TITANIUM ANTI SCRATCH Non Stick-belegg

  Oppdag TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest ripefaste Non Stick-belegg noensinne *, som er så slitesterkt at det varer opptil 6 ganger lenger **

 • 100% trygt Non Stick-belegg

  0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium*

  * Strengere kontrollert enn det som kreves i gjeldende regelverk for matkontakt. Ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb, ingen Cd) innebærer ingen forsettelig tilsetning av Pb og Cd i beleggene. Ingen migrasjon på et nivå på 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ skifter farge når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

 • THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektive induksjonsbase

  Vår Thermo-Fusion+™ induksjonsbase er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og svært jevn varmefordeling i kokekarene dine, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

 • Nittede håndtak i rustfritt stål

  De solide, nittede håndtakene i rustfritt stål sørger for et trygt og behagelig grep

 • Passer for alle koketopper inkl. induksjon

  Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

 • Effektivt Non Stick-belegg på innsiden og utsiden

  Det effektive slippbelegget gjør at maten ikke brenner seg fast, selv om du tilbereder uten smør eller olje. Det gjør rengjøringen lett som en lek - perfekt for matlaging i en travel hverdag.

 • Produsert i Frankrike

  Serien er designet og produsert i Frankrike, med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet.

 • Tefal: nr.1 i verden på kokekar*

  Vi jobber hardt for å utvikle kvalitetsprodukter, som hjelper deg å lykkes med matlagingen hver dag. Vår kunnskap og lange erfaring er din trygghet.
  * Kilde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-utgaven; veiledende priser, 2018-data.

Funksjoner
Material Aluminum  
Hobs compatibility INDUKSJON - GASS - ELEKTRISK - KERAMIKK - HALOGEN  
Hobs Compatibility Details INDUKSJON - GASS - KERAMIKK - HALOGEN - ELEKTRISK  
Oven compatibility Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Dishwasher safe Yes  
Inside Coating/finish Non-stick coating  
Inside Coating Name TITANIUM  
Thermo-Spot (Temperature indicator) YES  
Outside coating/finish Non-Stick coating  
Bottom type INDUKSJONSTEKNOLOGI  
Pouring Edge Yes  
Handle type Fast  
Instruksjoner og håndbok