TEFAL PERFECTBAKE

PERFECTBAKE Hemmeligheten bak perfekte kaker dag etter dag!

Tefal Perfectbake er bakeformer i høy kvalitet, som sørger for perfekte bakeresultater og langvarig ytelse Alt bakeutstyr i Perfect Bake-serien er utstyrt med non-stick-belegg, slik at det blir enkelt å løsne kakene fra formene, uten at de går i stykker. Belegget gjør dessuten rengjøringen lett som en lek, slik at oppryddingen går knirkefritt.

 

 

 

 

Tefal Perfectbake bakeformer

 

 

 

 

Tefal Perfectbake bakeformer er en del av en slitesterk serie med bakeutstyr i høy kvalitet, som er designet for perfekte resultater hver gang. Takket være det eksklusive non-stick-belegget, sikrer Perfectbake-bakeformene at det alltid er enkelt å løsne kakene fra formene, uten at de går i stykker. De pålitelige formene er laget i 100 % resirkulert aluminium, som er opptil to ganger mer motstandsdyktig enn vanlig aluminium – for robust ytelse du kan stole på. Opplev perfekt og jevn varmefordeling, for perfekt steking og uimotståelige gyldenbrune kaker som gir vann i munnen. Non-stick belegget er i høy kvalitet og sørger for enkel opprydding hver gang, og gir perfekte bakingeresultater hvcer gang.        
Egenskaper
  • Perfekte bakeresultater, hver gang

    Opplev det perfekte bakeutstyret for hyppig bruk, med et eksklusivt non-stick-belegg og et format designet for feilfri frigjøring av alle favorittkakene og -tertene dine.

  • Long-lasting performance and reliability

  • Easy cleaning for maximum convenience

  • High resistance and durability

  • Our commitment: Cooking healthy, thinking eco-friendly

  • Tefal: World #1 in Cookware*

Funksjoner
Material ALUMINIUM  
Instruksjoner og håndbok