TEFAL Recycle!

Recycle!
Recycle er produsert av resirkulerte materialer, slik at du kan bidra til å beskytte miljøet uten å måtte fire på kvaliteten. Recycle har ekstra slitesterkt, ripebeskyttende belegg med titanpartikler, som holder opptil seks ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Harde krystaller gir maksimal motstandskraft, slik at du til og med kan bruke metallredskaper når du lager mat.

Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedningen. Tefal Thermo-Fusion™-bunn sikrer rask og perfekt varmefordeling over hele kokekarets overflate. Dermed er det enkelt å få perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene – hver gang. Kan brukes på alle platetopper, inkludert induksjon. Tefal har et 100 prosent trygt non-stick-belegg og inneholder ikke PFOA, bly eller kadmium. Tester utføres av eksterne, uavhengige laboratorier og med strengere kontroller enn det Mattilsynet krever.
Egenskaper
 • Non-stick-belegg med titan

  Recycle har ekstra slitesterkt ripebeskyttende belegg med titan, som holder opptil seks ganger lenger enn Tefals standardbelegg.

 • 100 prosent trygt non-stick-belegg

  Tefal har et 100 prosent trygt non-stick-belegg og inneholder ikke PFOA, bly eller kadmium. Tester utføres av eksterne, uavhengige laboratorier og med strengere kontroller enn det Mattilsynet krever.

 • Thermo-Signal™ temperaturindikator

  Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedningen.

 • Laget av resirkulerte materialer

  Recycle er produsert av resirkulerte materialer, slik at du kan bidra til å beskytte miljøet uten at du trenger å fire på kvaliteten.

 • Resirkulerbar

  Resirkulerbare etter bruk

 • Thermo-Fusion™-bunn

  Tefal Thermo-Fusion™-bunn sikrer rask og perfekt varmefordeling over hele kokekarets overflate. Perfekt stekeflate, tekstur og smak på rettene – hver gang.

Funksjoner
Material Aluminum  
Hobs compatibility Induction - Gas - Electric - Ceramic - Halogen  
Oven compatibility Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Dishwasher safe Yes  
Inside Coating/finish Non-stick coating  
Inside Coating Name TITANIUM 6X  
Inside Coating Color 1 BLACK  
Thermo-Spot (Temperature indicator) PANS, SAUTEPANS & WOKPANS ONLY  
Outside coating/finish Non-Stick coating  
Bottom type ADVANCED INDUCTION TECHNOLOGY  
Pouring Edge Yes  
Handle type Fixed  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Healthy cooking  
Product Specificity Recycled aluminium  
Removable handle No  
Instruksjoner og håndbok