TEFAL Tweeny 2-i-1 NI5010E0

Tweeny 2-i-1 NI5010E0 Et lyspunkt i hverdagen Stryk eller damp, nøyaktig som du vil

En ny strykeopplevelse

Tweeny er et 2-i-1-apparat som fungerer både som dampstrykejern og klesdamper. Brukt som dampstrykejern gir den ypperlige resultater selv på de tykkeste plagg, og som klesdamper fjerner den krøller og rynker selv på de skjøreste eller mest sofistikerte stoffene. Ingen innstillinger trengs, og den er lett å bruke for alle i hjemmet.

TEFAL TWEENY 2-I-1 DAMPSTRYKEJERN: En ny strykeerfaring for hele familien

Tweeny er ditt nye 2-i-1-apparat som gir en innovativ, ytterst komfortabel fremgangsmåte for damping og stryking.

 • Lange horisontale økter eller vertikal glatting i siste liten: plei klærne på akkurat samme måte som med ett enkelt apparat.
 • Takket være OptiSteam-teknologien er apparatet ekstremt effektivt mot skrukker, med en keramisk strykesåle for ypperlig glid og en konsentrert dampstråle for effektiv fjerning av skrukker.
 • Med Smart Technology er det unødvendig å stille inn damp eller temperatur - apparatet er alltid perfekt tilpasset til alle typer tøy.
 • Du kan bruke Tweeny dampstrykejern på alle stoffer, fra de tykkeste til de skjøreste.
 • Tweeny - den smarte måten å stryke på!

* Sammenlignet med Tefal strykejern FV39XX fra serie. Vekttest iht. IEC 60311

* Sammenlignet med et standard dampstrykejern Tefal FV3910 - Kvalitetstest av stryking på et eksternt laboratorium - Frankrike 2016 - ** Sammenlignet med et standard dampstrykejern Tefal FV3910 - Vekt iht. standarden IEC 60311 - *** Med middels hardt vann

Egenskaper
 • Svært lett, og enkel å håndtere/p>

  Takket være det hendige håndtaket (nesten dobbelt så lett som på et vanlig strykejern*) og et kompakt, men effektivt damphode, gir Tweeny en revolusjonerende lett håndbevegelse både ved horisontal stryking eller vertikal damping.

 • Kompromissløs effektivitet og presisjon

  Et sterkt konsentrert dampskudd generert av OptiSteam-teknologi som gir ypperlige strykeresultater, tilsvarende et standard dampstrykejern*. Den smale tuppen på den keramiske strykesålen sørger for rask og presis adgang til vanskelige områder, f.eks. trange kanter, sømmer og krager.

 • Lett å stille inn og bruke

  Svært komfortabel i bruk - nesten dobbelt så lett som et vanlig strykejern.** Tweeny er den ideelle vertikale klesdamperen for en strykeøkt i siste øyeblikk, eller for å friske opp et plagg. Og du slipper å tukle med strykebrettet. Bare 40 sekunders oppvarming for en klassisk, horisontal strykeøkt.

 • Et effektivt apparat for alle typer klær

  Smart Technology er en perfekt kombinasjon av temperatur og dampproduksjon for effektiv stryking av alle slags strykbare tekstiler. Ingen risiko for brannsår. Ingen innstilling nødvendig, enten du stryker tykke stoffer på strykebrettet eller de mest delikate eller sofistikerte klær på en kleshenger - skinneeffekten unngås.

 • Lett å transportere og lagre

  Takket være den kompakte størrelsen, låsesystemet og ledningsrommene er det svært lett å rydde bort Tweeny etter strykingen og oppbevare det hvor som helst i hjemmet.

 • Automatisk utkobling for sikkerhet

  Apparatet settes automatisk i ventemodus etter 8 minutter uten tilsyn. Det hindrer sløsing med energi og fare for brann.

 • default

  Lang tids kontinuerlig bruk

  Vanntank med stor kapasitet: 400 ml

Tilbehør
Funksjoner – sammenligning
Steam head Ceramic Soleplate  
Plastic  
Metal  
Sanitize    
   
   
Water tank Removable  
Removable  
Removable  
Auto-Off Yes  
ikke aktuelt ikke aktuelt
On/Off switch Hand operated  
Hand operated  
Hand operated  
Steam ready indicator    
   
   
Scale alert    
ikke aktuelt ikke aktuelt
Durability of soleplate / scratch resistance ****  
ikke aktuelt ikke aktuelt
Glideability of soleplate ****  
ikke aktuelt ikke aktuelt

Instruksjoner og håndbok
Ofte stilte spørsmål
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.