TEFAL Tweeny 2-i-1 NI5010E0

Tweeny 2-i-1 NI5010E0 Et lyspunkt i hverdagen Stryk eller damp, nøyaktig som du vil

En ny strykeopplevelse

Tweeny er et 2-i-1-apparat som fungerer både som dampstrykejern og klesdamper. Brukt som dampstrykejern gir den ypperlige resultater selv på de tykkeste plagg, og som klesdamper fjerner den krøller og rynker selv på de skjøreste eller mest sofistikerte stoffene. Ingen innstillinger trengs, og den er lett å bruke for alle i hjemmet.

TEFAL TWEENY 2-I-1 DAMPSTRYKEJERN: En ny strykeerfaring for hele familien

Tweeny er ditt nye 2-i-1-apparat som gir en innovativ, ytterst komfortabel fremgangsmåte for damping og stryking.

 • Lange horisontale økter eller vertikal glatting i siste liten: plei klærne på akkurat samme måte som med ett enkelt apparat.
 • Takket være OptiSteam-teknologien er apparatet ekstremt effektivt mot skrukker, med en keramisk strykesåle for ypperlig glid og en konsentrert dampstråle for effektiv fjerning av skrukker.
 • Med Smart Technology er det unødvendig å stille inn damp eller temperatur - apparatet er alltid perfekt tilpasset til alle typer tøy.
 • Du kan bruke Tweeny dampstrykejern på alle stoffer, fra de tykkeste til de skjøreste.
 • Tweeny - den smarte måten å stryke på!

* Sammenlignet med Tefal strykejern FV39XX fra serie. Vekttest iht. IEC 60311

* Sammenlignet med et standard dampstrykejern Tefal FV3910 - Kvalitetstest av stryking på et eksternt laboratorium - Frankrike 2016 - ** Sammenlignet med et standard dampstrykejern Tefal FV3910 - Vekt iht. standarden IEC 60311 - *** Med middels hardt vann

Egenskaper
 • Svært lett, og enkel å håndtere/p>

  Takket være det hendige håndtaket (nesten dobbelt så lett som på et vanlig strykejern*) og et kompakt, men effektivt damphode, gir Tweeny en revolusjonerende lett håndbevegelse både ved horisontal stryking eller vertikal damping.

 • Kompromissløs effektivitet og presisjon

  Et sterkt konsentrert dampskudd generert av OptiSteam-teknologi som gir ypperlige strykeresultater, tilsvarende et standard dampstrykejern*. Den smale tuppen på den keramiske strykesålen sørger for rask og presis adgang til vanskelige områder, f.eks. trange kanter, sømmer og krager.

 • Lett å stille inn og bruke

  Svært komfortabel i bruk - nesten dobbelt så lett som et vanlig strykejern.** Tweeny er den ideelle vertikale klesdamperen for en strykeøkt i siste øyeblikk, eller for å friske opp et plagg. Og du slipper å tukle med strykebrettet. Bare 40 sekunders oppvarming for en klassisk, horisontal strykeøkt.

 • Et effektivt apparat for alle typer klær

  Smart Technology er en perfekt kombinasjon av temperatur og dampproduksjon for effektiv stryking av alle slags strykbare tekstiler. Ingen risiko for brannsår. Ingen innstilling nødvendig, enten du stryker tykke stoffer på strykebrettet eller de mest delikate eller sofistikerte klær på en kleshenger - skinneeffekten unngås.

 • Lett å transportere og lagre

  Takket være den kompakte størrelsen, låsesystemet og ledningsrommene er det svært lett å rydde bort Tweeny etter strykingen og oppbevare det hvor som helst i hjemmet.

 • Automatisk utkobling for sikkerhet

  Apparatet settes automatisk i ventemodus etter 8 minutter uten tilsyn. Det hindrer sløsing med energi og fare for brann.

 • default

  Lang tids kontinuerlig bruk

  Vanntank med stor kapasitet: 400 ml

Tilbehør
Funksjoner – sammenligning
Steam head Ceramic Soleplate  
Plastic  
Metal  
Sanitize    
   
   
Auto-Off Yes  
ikke aktuelt ikke aktuelt
On/Off switch Hand operated  
Hand operated  
Hand operated  
Water tank Removable  
Removable  
Removable  
Steam ready indicator    
   
   
Anti scale function Cartridge  
Rinsing system  
Rinsing system  
Scale alert    
ikke aktuelt ikke aktuelt
Durability of soleplate / scratch resistance ****  
ikke aktuelt ikke aktuelt
Glideability of soleplate ****  
ikke aktuelt ikke aktuelt

Ofte stilte spørsmål
Den første gangen du bruker apparatet, og hver gang du bytter antikalkpatron, må du fylle vannkretsen. For å gjøre dette, må du:
- trykke på av/på-knappen i fem sekunder mens pumpen blir klar til å fylle vannkretsen.
- Vent i 1 min. 40 sek. mens indikatorlampen blinker (pumpen avgir lyd under denne prosessen, ikke trykk på dampknappen).
- Når indikatorlampen lyser konstant, er apparatet klart for bruk.
Sørg for å fjerne vannbeholderen hver gang du håndterer antikalkpatronen.

Pass på å fjerne de to (røde) dekslene fra patronen når du bytter. Vi anbefaler at du gjør dette når apparatet er avkjølt og frakoblet.
Pass på å følge prosedyren for fylling av vannkretsen.
Ikke bruk apparatet. For å unngå fare, må det erstattes av et godkjent reparasjonssenter.
Sjekk at antikalkpatronen er satt korrekt på plass. Sjekk at du fjernet de to røde forseglingene på patronen før du satte den på plass.

Hvis apparatet produserer lite eller ingen damp, sjekk følgende:
- Fulgte du oppstartsprosedyren (for første gangs bruk) som beskrevet i brukerhåndboken?
- Tømte du vannbeholderen helt under bruk? For å starte pumpen på nytt, hold dampknappen (utløser) nede for å lage damp igjen.
- Hvis du nettopp har byttet antikalkpatron, følg klargjøringsprosedyren for vannkretspumpen.
- Sjekk at de røde dekslene på antikalkpatronen er fjernet. Hvis de ikke ble fjernet da patronen ble satt på plass, kan de sette seg fast i vanninntakshullet. Fjern dem med en pinsett.

Hvis apparatet fortsatt ikke produserer damp, se brukerhåndboken eller ta kontakt med kundetjenesten.
Vi anbefaler at du bruker apparatet slik at såletuppen peker opp og at du ikke holder dampknappen nede.

Ved første gangs bruk, kan det komme litt vann, røyk eller lukt fra strykesålen. Dette har med produksjonsprosessen å gjøre og har ikke noe å si for deg, apparatet eller tøyet. Det går bort etter noen gangers bruk.

Pass på at du ikke automatisk stiller apparatet på modusene "førstegangsoppstart" eller "oppstart etter bytte av antikalkpatron" (hold AV/PÅ-bryteren inne i fem sekunder). Disse modusene må kun brukes ved første gangs bruk eller etter bytte av antikalkpatron. Når du slår på apparatet ellers, trykk på AV/PÅ-bryteren på korrekt måte.

Hvis apparatet fortsatt spytter vann, se brukerhåndboken eller ta kontakt med kundetjenesten.
Antikalkpatronen nærmer seg slutten på levetiden og bør byttes ut. Når patronen er byttet ut, følg fremgangsmåten for klargjøring av pumpe.
Når antikalkindikatoren lyser hele tiden, må antikalkpatronen byttes ut øyeblikkelig. Hvis antikalkpatronen ikke byttes ut, slår apparatet seg automatisk av.
Gå til «Tilbehør» i nettbutikken - der kan du enkelt finne alt du måtte trenge til produktet.
Finn mer detaljert informasjon i Garantidelen på denne nettsiden.
Apparatet inneholder verdifulle materialer som kan gjenvinnes eller resirkuleres. Lever det på et kommunalt avfallsmottak eller godkjent returpunkt.