TEFAL Quick & Easy Stainless Steel - Jamie Oliver

Quick & Easy Stainless Steel - Jamie Oliver For lettvinn matlaging i hverdagen

Lag raske og gode måltider i hverdagen med disse robuste og lette kokekarene i rustfritt stål. Silikonhåndtaket gir et behagelig og trygt grep, samtidig som det holder seg kjølig. Thermo-Signal ™-teknologien angir når pannen har den perfekte steketemperaturen, så du ikke trenger å gjette.

Gjør matlaging i hverdagen til en fornøyelse, med disse robuste og lette kokekarene i rustfritt stål!

Lag raske og gode måltider i hverdagen med disse robuste og lette kokekarene i rustfritt stål. Silikonhåndtaket gir et behagelig og trygt grep, samtidig som det holder seg kjølig. Thermo-Signal ™-teknologien angir når pannen har den perfekte steketemperaturen, så du ikke trenger å gjette. Designet av Jamie Oliver: «Dette er kjelene jeg bruker til å lage mat i hverdagen – de er slitesterke, av høy kvalitet og gir supre resultater hver eneste gang. Det er derfor jeg har samarbeidet med Tefal i nærmere to tiår. Vi vil begge at flere skal lage smakfulle næringsrike måltider fra bunnen av.»
Egenskaper
 • Elegant rustfritt stål

  Elegant, rustfritt stål er perfekt for både tilberedning og servering, og disse kokekarene er like flotte å se på som de er gode til å lage mat i. Rustfritt stål er utrolig slitesterkt og varer lenge

 • Slitesterkt Non Stick-belegg

  Non-stick-belegget har et ekstra beskyttende lag som er forsterket med titanpartikler. Det gjør belegget svært ripebestandig, slik at varer lenger og er enklere å rengjøre.

 • 100 % trygt Non Stick-belegg

  Som en del av vårt engasjement for sunn og trygg matlaging er alle Non Stick-beleggene våre frie for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt. Alle nye sortimenter gjennomgår strengere kontroller enn dem som kreves i henhold til næringsmiddeltilsynets gjeldende regler. 

 • THERMO-SIGNAL™

  Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ viser deg når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen - bare følg med på timeglasset! På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

 • Praktiske håndtak

  Silikonbelegget på håndtakene gir stødig og behagelig grep, samtidig som det holder seg kjølig og trygt

 • Passer til alle typer koketopper

  Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

Funksjoner
Material Stainless Steel  
Hobs compatibility Induction - Gas - Electric - Ceramic - Halogen  
Oven compatibility YES, UP TO 210°C (except glass lids)  
Dishwasher safe Yes  
Inside Coating/finish Non-stick coating  
Inside Coating Name TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (Temperature indicator) YES  
Outside coating/finish Mirror polished stainless steel  
Bottom type INDUCTION TECHNOLOGY  
Pouring Edge Yes  
Handle type Riveted silicone  
Inside coating name - pots TITANIUM EXTRA  
Instruksjoner og håndbok