TEFAL Cook's Classics Stainless Steel - Jamie Oliver

Cook's Classics Stainless Steel - Jamie Oliver Stilig og utrolig holdbar

Stilig og robust serie i rustfritt stål, som ser like godt ut som den er egnet for matlaging. Stekepannen har et svært slitesterkt Non Stick-belegg, som gjør matlagingen morsommere og rengjøringen lett som en lek

Elegant og robust serie i rustfritt stål, for perfekte resultater og lang levetid.

Stilig og robust serie i rustfritt stål, som ser like godt ut som den er egnet for matlaging. Stekepannen har et svært slitesterkt Non Stick-belegg, som gjør matlagingen morsommere og rengjøringen lett som en lek. Designet av Jamie Oliver: «Dette er pannen jeg ofteste strekker meg etter når jeg lager mat - størrelsen er perfekt, kvaliteten er høy og den er svært allsidig. Jeg bruker den til alt fra en perfekt biff til Kylling Korma, og tror du kommer til å elske den også.»
Egenskaper
 • Elegant rustfritt stål

  Elegant, rustfritt stål er perfekt for både tilberedning og servering, og disse kokekarene er like flotte å se på som de er gode til å lage mat i. Rustfritt stål er utrolig slitesterkt og varer lenge

 • Non Stick-belegg med titanpartikler

  Svært slitesterkt Non Stick-belegg som er forsterket med titanpartikler, slik at det varer lenge og er enkelt å rengjøre

 • 100 % trygt Non Stick-belegg

  Som en del av vårt engasjement for sunn og trygg matlaging er alle Non Stick-beleggene våre frie for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt. Alle nye sortimenter gjennomgår strengere kontroller enn dem som kreves i henhold til næringsmiddeltilsynets gjeldende regler. 

 • THERMO-SIGNAL™

  Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ viser deg når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen - bare følg med på timeglasset! På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

 • Høye kanter for mer fleksibilitet

  Den ekstra dype fasongen på stekepannen gjør at du kan tilberde en rekke retter i den, alt fra biff og kylling til gryter og risotto.

 • Ovnsikker opptil 210 °C

  Tåler bruk i stekeovn opptil 210 °C, slik at du har maksimal fleksibilitet i matlagingen.

 • Fastnaglede håndtak for trygt grep

  Det flotte håndtaket i rustfritt stål har en innsats med silikon, som gir et behagelig grep (unntatt enkelte gryter). Håndtakene er dessuten naglet fast, slik at de er robuste og trygge å holde i.

 • Passer til alle typer koketopper

  Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

Funksjoner
Material Stainless Steel  
Hobs compatibility Induction - Gas - Electric - Ceramic - Halogen  
Oven compatibility YES  
Dishwasher safe Yes  
Thermo-Spot (Temperature indicator) Yes  
Outside coating/finish Mirror polished stainless steel  
Bottom type INDUCTION TECHNOLOGY  
Pouring Edge Yes  
Handle type Fixed  
Instruksjoner og håndbok