TEFAL Cook's Classics Hard Anodized - Jamie Oliver

Cook's Classics Hard Anodized - Jamie Oliver Lag mat som en kokk hjemme

Anodisert aluminium er et robust og slitesterkt materiale, som sørger for svært jevn varmefordeling og gode stekeresultater. Non Stick-belegget gjør rengjøringen enkel.

En svært slitsterk serie med panner og kjeler, som tåler daglig bruk på kjøkkeney i mange år. Ta matlagingen til neste nivå!

Anodisert aluminium er et robust og slitesterkt materiale, som sørger for svært jevn varmefordeling og gode stekeresultater. Non Stick-belegget gjør rengjøringen enkel. Designet av Jamie Oliver: "Dette er en utrolig anvendelig stekepanne. Stek alt fra saftige laksefileter til den perfekte pannekaken. Denne vil virkelig gjøre jobben for deg på kjøkkenet i årene som kommer.»
Egenskaper
 • Hardanodisert, slitesterkt materiale

  Hardanodisert er et utrolig slitesterkt materiale som sørger for at kjelen varmes opp raskt og jevnt. Non Stick-belegget gjør at det er enkelt å rengjøre.

 • Slitesterkt Non Stick-belegg med titanpartikler

  Non-stick-belegget har et ekstra beskyttende lag som er forsterket med titanpartikler. Derfor er det svært ripebestandig, slik at det varer lenger og er enklere å rengjøre.

 • 100 % trygt Non Stick-belegg

  Som en del av vårt engasjement for sunn og trygg matlaging er alle Non Stick-beleggene våre frie for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt. Alle nye sortimenter gjennomgår strengere kontroller enn dem som kreves i henhold til næringsmiddeltilsynets gjeldende regler. 

 • THERMO-SIGNAL™

  Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ viser deg når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen - bare følg med på timeglasset! På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

 • Ovnsikker opptil 210 °C uten lokk

  Denne gryten er ovnsikker opptil 175 °C ved matlaging med lokket på og 210 °C uten lokk

 • Fastnaglede håndtak for trygt grep

  Det robuste håndtaket i rustfritt stål gir et behagelig grep (unntatt enkelte gryter). Håndtakene er dessuten naglet fast, slik at de er robuste og trygge å holde i.

 • Passer til alle typer koketopper

  Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

Funksjoner
Material Aluminum  
Hobs compatibility Induction - Gas - Electric - Ceramic - Halogen  
Oven compatibility YES, UP TO 210°C (except glass lids)  
Dishwasher safe Yes  
Inside Coating/finish Non-stick coating  
Inside Coating Name TITANIUM 3X  
Thermo-Spot (Temperature indicator) YES  
Outside coating/finish HARD ANODIZED  
Bottom type INDUCTION TECHNOLOGY  
Pouring Edge Yes  
Handle type Fixed  
Instruksjoner og håndbok