TEFAL START'EASY

START'EASY Svært effektivt slippbelegg

Tefal Start'Easy gryte- og pannesett ble designet for å få måltidene til å bli perfekte hver gang, og for å ta stresset bort fra den daglige matlagingen. Fra feilfrie omeletter til appetittvekkende carbonara - slippbelegget med høy ytelse hjelper deg å få den gode følelsen av å lykkes med nye oppskrifter uten problemer, og Thermo-Signal™-teknologien indikerer den ideelle steketemperaturen for perfekte matlagingsresultater.

Tefal Start'Easy induksjons- pannesett

Start’Easy non-stick-kjøkkensett tar presset og stresset ut av matlagingen, med funksjoner og materialer designet for å hjelpe deg med å lage frokost, lunsj og middag som aldri før. Med den høye ytelsen og motstandsdyktige Titanium-slippbelegget, sikrer dette gryte- og pannesettet god holdbarhet og uanstrengt rengjøring med all bekvemmeligheten og lettheten av non-stick-kjøkkenutstyr, og setter et uendelig valg innen rekkevidde og hjelper deg å mestre nye oppskrifter. Thermo-Signal™-teknologien viser deg når steketemperaturen er perfekt, og sørger for feilfri bruning og smakfulle måltider hver gang. Oppdag en rekke forbedrede funksjoner designet for å gjøre din matopplevelse enklere og morsommere hver dag. Tefal Start'Easy: sunn og deilig hjemmelaget mat har aldri vært enklere.
Egenskaper
 • TITANIUM slippbelegg

  Slippbelegget av høy kvalitet er ekstra holdbart og motstandsdyktig, takket være en forsterket struktur og et beskyttende belegg forsterket med titanpartikler.

 • 100 % trygt non-stick-belegg

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*
  * Strengere kontroller enn de som kreves i gjeldende regelverk for matkontakt. Ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb, ingen Cd) betyr ingen bevisst tilsetning av Pb og Cd i beleggene. Ingen migrasjon på et nivå på 0,005 mg/kg.

 • THERMO-FUSION™

  Takket være den ekstra store og tykke induksjonsbasen, garanterer Thermo-Fusion™+ rask oppvarming og jevn varmefordeling for jevnt tilberedt mat

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™-teknologien (på utvalgte produkter) indikerer den ideelle steketemperaturen, for garantert perfekt tekstur, farge og smak hver gang du lager mat.

 • Tydelig måleskala

  Tydelig måleskala på innsiden er svært praktisk (på utvalgte produkter), og gjør det enkelt å oppnå vellykkede resultater.

 • Komfyrkompatibilitet: alle platetopper unntatt induksjon

  Passer for alle platetopper, inkludert induksjon (gass, keramikk og induksjon).

 • Heldekkende non-stick

  Ubekymret matlaging og enkel rengjøring med et slitesterkt slippbelegg både på innsiden og utsiden av kokekarene .

 • Produsert i Frankrike

  100 % designet og produsert i Frankrike, med håndverk og ekspertise av høyeste kvalitet.

 • Tefal: Verdenslederen innen koke- og stekeutstyr*

  Tefal jobber kontinuerlig for å garantere perfekte matlagingsresultater hver gang du går inn på kjøkkenet – bare enda en grunn til å velge Tefal!
  *Kilde : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018 data.

Funksjoner
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Coating durability (for Pans) X1  
Product Specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Inside Coating/finish Non-stick coating  
Thermo-Spot (Temperature indicator) YES  
Outside coating/finish Non-Stick coating  
Instruksjoner og håndbok