TEFAL Jamie Oliver Premium Roaster

Jamie Oliver Premium Roaster Jamie Oliver hardanodisert Premium – den ultrasolide artikkelserien

Designet av Jamie Oliver: "Disse utrolige artiklene er virkelig allsidige og vil hjelpe deg med å nå nye høyder på kjøkkenet. Dette stekefatet har en ekstra motstandsdyktig, hardanodisert utside og non-stick-innside. Det tåler slitasje, kleber ikke og er ovnssikkert."

Lag deilig stekt kjøtt og grønnsaker takket være dette vakre, hardanodiserte stekefatet.

Start ved å brune søndagens roastbiff i stekepannen og avslutt i ovnen på rammen av rustfritt stål.

  • Nyt smaken takket være karamelliseringen, og fang opp sjyen for å lage god, kraftig saus.
  • Favorittretten er klar til å serveres på bordet!
  • Dette allsidige stekefatet er ovnssikkert opptil 260 °C og kan vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Det er det perfekte verktøyet for søndagens matlaging.
  • Allsidighet og profesjonell look

Allsidighet:

  • ideell form for steking fra koketoppene til ovnen på opptil 260 °C
  • Blanding av materiale av anodisert aluminium og rustfritt stål for sterk soliditet
  • Moderne og elegant design i kokkestil
Egenskaper
  • Hardanodisert utside: tåler slitasje, robust

    Den hardanodiserte utsiden varer lenge og er uhyre motstandsdyktig. Laget av aluminium som er behandlet med en elektrokjemisk prosess der den ytre flaten gjøres ekstremt hard og får en vakker, børstet grå sluttbehandling.

  • Non-stick-belegg: ultrasolid

    Dette solide stekefatet er ideelt ved steking av grønnsaker eller kjøtt uten klebing. Det er lett å bruke og rengjøres i en fei.

  • Rist av rustfritt stål for god smak og sunn matlaging

    Risten sørger for jevn bruning og steking. Væsken som dryppes av, omgjøres til saus eller sjy. Risten kan vaskes i oppvaskmaskin, og er ovnssikker opptil 260 °C.

  • Naglede håndtak av rustfritt stål: egnet for bruk i ovnen

    Håndtakene er ovnssikre opptil 260 °C. Du må bruke ovnsvotter for å flytte pannen fra koketoppen eller ovnen.

  • Koketoppkompatibilitet

    Gass, elektrisk, keramisk

Instruksjoner og håndbok